Cea mai noua masina de strada de la Lamborghini e nebunie curata: are motor aspirat cu zece cilindri in V si sistem de tractiune spate!

Cea mai noua masina de strada de la Lamborghini e nebunie curata: are motor aspirat cu zece cilindri in V si sistem de tractiune spate!
  • Cea mai noua masina de strada de la Lamborghini e nebunie curata
  • Are motor aspirat cu zece cilindri in V si sistem de tractiune spate!
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o greutate de numai 1.379 de kilograme - conform primelor informatii si detalii oficiale.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt ani si trecuta recent - in 2019, printr-un binemeritat facelift, super-masina cunoscuta sub denumirea de Huracan se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Lamborghini la dispozitia clientilor sai se numara, mai nou, si o varianta oferita sub numele de Huracan Tecnica.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la un pret de pornire care nu reprezinta - momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, in perioada urmatoare de timp, impresionanta creatie gazduieste in compartimentul motor un V10 aspirat cu o capacitate cilindrica de 5.204 centimetri cubi.

Lamborghini Huracan Tecnica

Insotita de o putere maxima de 640 de cai - disponibila la turatia de 8.000 de rotatii pe minut, conform primelor informatii si detalii oficiale prezentate publicului larg, aceeasi varianta botezata Huracan Tecnica isi va mai intampina clientii, extrem de neobisnuit pentru o masina de strada de la Lamborghini, si alaturi de un sistem de tractiune spate. Suna bine, nu-i asa?

Respectiva versiune se mai poate lauda, printre altele, si cu o transmisie automata cu sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, si cu o greutate de doar 1.379 de kilograme, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora devenind astfel realitate, cu acceleratia la podea, in 3.2 secunde, pe cand proba 0 - 200 km/h se incheie in 9.1 secunde.

Seria vestilor mai mult sau mai putin bune - in functie de fiecare persoana in parte, evident, continua cu o viteza de top de 325 de kilometri pe ora, noul Lamborghini Huracan Tecnica bucurandu-se si de un exterior restilizat, cu prizele de aer frontale inspirate de Sian, cu jante pe 20 de inch si un eleron posterior fix. Plus un interior modern, cu doua display-uri color.

Lamborghini Huracan Tecnica

Lamborghini Huracan Tecnica

Lamborghini Huracan Tecnica

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Lamborghini Huracan Tecnica
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2022