Cea mai noua masina lansata pe piata are aproape 700 de cai sub capota, insa nu consuma decat 5.6 la suta. Galerie foto completa

Cea mai noua masina lansata pe piata are aproape 700 de cai sub capota, insa nu consuma decat 5.6 la suta. Galerie foto completa
  • Cea mai noua masina lansata pe piata are aproape 700 de cai sub capota, insa nu consuma decat 5.6 la suta
  • Seria curiozitatilor continua cu transmisia automata cu opt rapoarte si dublu ambreiaj, care vine fara marsarier
Distribuie pe Facebook

Seria curiozitatilor continua cu transmisia automata cu opt rapoarte si dublu ambreiaj, care vine fara marsarier.

Anuntata in prima parte a saptamanii curente, cea mai noua masina de la McLaren are cateva caracteristici extrem de interesante. Principala atractie o reprezinta, fara doar si poate, sistemul de propulsie PHEV, capabil sa-i ofere gamei Artura o putere totala de pana la 680 CP.

Formata dintr-un motor electric si o unitate V6 twin-turbo de trei litri, printre altele, respectiva solutie se traduce inclusiv printr-un cuplu maxim de 720 Nm, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

McLaren Artura

McLaren Artura

Livrarea valorilor mentionate anterior catre rotile de pe puntea spate se face prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte si dublu ambreiaj, care vine fara marsarier. Mersul cu spatele se face, cel putin in cazul noului McLaren Artura, cu ajutorul motorului electric.

Interesanta fisa cu specificatii tehnice a masinii cu pricina mai anunta, totodata, si un timp de trei secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h, plus o parcurgere a sfertului de mila intr-un interval de 10.7 secunde.

De asemenea, noua gama Artura de la McLaren mai promite si o viteza maxima de 330 km/h, plus un consum mediu de carburant de 5.6 litri la 100 de kilometri. Ce se datoreaza, daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare, si autonomiei totale in modul electric de 30 kilometri.

Pe partea estetica, masina anuntata in prima parte a saptamanii curente propune un design familiar, atat la nivel de interior, cat si la nivel de exterior, inspirat in mare masura de seriile 570S, 720S, dar si Elva sau GT.

Nota de plata a noului McLaren Artura porneste in Marea Britanie de la 185.500 de lire sterline, primele exemplare urmand a fi livrate inainte de sfarsitul anului 2021. Inutil de mentionat, cumparatorii au la dispozitie infinite optiuni de personalizare, cu conditia sa apeleze la specialistii MSO.

McLaren Artura

McLaren Artura

McLaren Artura

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze McLaren Artura
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2021