Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e aceasta super-limuzina cu 571 de CAI sub capota si 3,8 secunde pana la suta

  • Cea mai recenta generatie a super-limuzinei Audi S8 porneste in Romania de la putin peste 134.000 de euro
  • Impresionanta masina ascunde sub capota motorizare V8 cu doua turbine si sistem micro-hibrid pe 48V, de 571 CP
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, tapiterie din piele si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Tapiteria din piele Valetta, blocurile optice cu tehnologie LED, dar si sistemul de navigatie MMI plus cu MMI touch sunt standard.

Anuntata chiar la finele anului trecut, cea mai recenta generatie a super-limuzinei Audi S8 a fost lansata de curand si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 134.000 de euro. Pusa in miscare de o motorizare V8 cu doua turbine si sistem micro-hibrid pe 48V, impozanta masina lucreaza alaturi de o cutie automata pentru a livra ambelor punti 571 CP.

Cu o capacitate cilindrica de patru litri, unitatea TFSI prezenta la datorie promite inclusiv un cuplu maxim de 800 Nm, care contribuie decisiv la realizarea acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 3.8 secunde.

In ceea ce priveste partea estetica, seria vestilor bune debuteaza cu spoilerele fata si spate restilizate pentru o doza extra de agresivitate, evacuarea dubla si jantele pe 20 de inch oferite in standard complet seria atractiilor exterioare. La interior, tapiteria din piele Valetta, dar si scaunele multifunctionale regasite la randul lor in echiparea de baza pun luxul inaintea sportivitatii.

Daca mai era nevoie de precizat, reteta noii generatii Audi S8 mai cuprinde si instrumente de bord digitale, suspensie adaptiva pe aer, plus directie integrala si diferite sisteme de asistenta activa necesare condusului semi-autonom.

Optional, impresionanta masina poate fi echipata si cu faruri LED Matrix HD, instalatie audio Bang & Olufsen, functie Soft Close pentru portiere ri climatizare automata cu reglare a temperaturii pe patru zone. Cele mai pretentioase persoane au la dispozitie si cateva elemente din seria Exclusive care, bifate impreuna, vor adauga chiar si 20.000 de euro la nota de plata.

Audi S8

Audi S8

Audi S8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (92) Poze Audi S8
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2020