Cea mai tare masina de politie din lume? Un Bugatti Veyron de 1.001 CP!

Cea mai tare masina de politie din lume? Un Bugatti Veyron de 1.001 CP!
  • Politia din Dubai a achizitionat un Bugatti Veyron
  • Modelul este finisat intr-o combinatie de alb si verde
  • Sub capota sa se ascunde un W16 quad-turbo de 1.001 CP
Distribuie pe Facebook

16 cilindri in W si 4 turbine uriase. 1.001 cai putere si 1.250 Newton-Metri. Acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 2.5 secunde si viteza maxima de 407 kilometri. Acestea sunt principalele atractii ale celui mai nou agent din cadrul Politiei din Dubai!

Aston Martin One-77, Audi R8 V10, Bentley Continental GT, Brabus B63S 700 Widestar, Ferrari Four, Lamborghini Aventador LP700-4, McLaren MP4-12C si Mercedes SLS AMG.

Ce au in comun toate aceste automobile? Ei bine, pe langa aspectul exclusivist si performantele deosebite, modelele mentionate anterior mai pot fi puse in aceeasi sentinta si datorita relatiei lor de colegialitate din cadrul Politiei din Dubai.

Bugatti Veyron de politieBugatti Veyron de politie

Surprizele nu se opresc insa aici. Chiar daca se poate lauda cu una dintre cele mai impresionante flote din intreaga lume, institutia ce asigura respectarea legii in emiratul arab nu da semne ca ar avea de gand sa se opreasca din cumparaturile excentrice si face o noua achizitie. Si ce mai achizitie!

Cu un motor cu 16 cilindri in W si patru turbine uriase, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 1.001 cai putere si 1.250 Newton-Metri, extremul Bugatti Veyron este de departe cea mai impresionanta masina de politie vazuta vreodata.

Daca mai punem la socoteala si cele 2.5 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau viteza maxima de 407 kilometri pe ora, ei bine... concluziile sunt cat se poate de clare: nimeni nu poate fugi de Politia din Dubai!

Bugatti Veyron de politieBugatti Veyron de politie

Distribuie pe Facebook
mai multe