Cea mai tare masina pe care NU vrei sa o cumperi. Trebuia sa filmeze cu una, dar i-a explodat motorul

Cea mai tare masina pe care NU vrei sa o cumperi. Trebuia sa filmeze cu una, dar i-a explodat motorul
  • BMW a lansat in 2005 primul M5 cu motor V10
  • Vechiul E60 oferea chiar si o cutie manuala
  • Modelul bavarez a avut insa numeroase probleme
Distribuie pe Facebook

Echipat cu un motor in zece pistoane si oferit la vanzare inclusiv intr-o versiune cu transmisie manuala, vechiul M5 E60 ramane in continuare una dintre cele mai spectaculoase berline asamblate vreodata.

In urma cu mai bine de un deceniu, cand marii producatori auto nu aveau grija consumului de carburant, BMW lansa pe piata primul M5 cu motor V10 din istorie.

Vechiul M5 E60, caci el reprezinta subiectul acestui material video, venea la pachet alaturi de un benzinar aspirat cu capacitatea cilindrica de cinci litri si 500+ CP.

Pentru ca meniul sa fie complet, modelul companiei bavareze oferea doua optiuni la nivel de transmisie, inclusiv traditionala cutie manuala cu sase trepte de viteza.

Astazi, la aproape 13 ani de la debutul vechiului BMW M5 E60, devalorizarea face ca un asemenea exemplar sa se vanda chiar si cu mai putin de 25.000 de dolari.

Din pacate insa, modelul companiei bavareze nu reprezinta chiar un exemplu de fiabilitate, acesta fiind recunoscut pentru numeroasele probleme ale motorului.

Nu putine sunt cazurile in care cuzinetii au ajuns sa distruga V10-le de cinci litri si 500+ CP aflat sub capota, iar operatiunea de inlocuire costa aproape o avere.

Undeva in jurul a 35.000 - 40.000 de dolari va trebuia sa scoata din buzunare proprietarului vechiului BMW M5 E60 pentru acesta sa fie din nou functional.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2018