Cel mai ieftin Ferrari 458 Italia costa doar... 47.500 euro

  • Un Ferrari 458 Italia este de vanzare pentru 47.500 euro
  • Nu vorbim insa de un exemplar autentic, ci de o replica reusita
  • Propulsia este asigurata in cazul de fata de un V6 de 2.5 litri
Distribuie pe Facebook

Ai 50 de mii de euro la dispozitie si nu stii pe ce sa-i arunci? Ei bine, ce-ai zice de un Ferrari 458 Italia, cu care sa atragi privirile tuturor celor din jur?

Chiar daca la prima vedere ar putea pacali cateva priviri curioase multumita atentiei la detalii prezente din plin, urmatorul "exemplar" al supercarului din Maranello se vede nevoit sa-si recunoasca situatia de replica, impins de la spate si de proportiile "gresite" ale caroseriei. Lucru care se poate spune, de asemenea, si despre departamentul interior, in ciuda eforturilor facute de proprietar pentru a masca originile reale.

Replica Ferrari 458 ItaliaReplica Ferrari 458 Italia

Replica Ferrari 458 Italia

Ce automobil se afla insa oare la baza? Ei bine, in ciuda citirii si recitirii anuntului de vanzare, nu am reusit sa dam peste nici un fel de informatie care sa ne lamureasca cu privire la acest aspect. Cert este ca in locul propulsorului V8 de 4.5 litri si 570 cai putere caracteristic unui Ferrari 458 Italia autentic, in cazul de fata si-a facut loc un V6 de 2.5 litri "puternic si eficient", conform spuselor proprietarului.

Pentru cei interesati de aceasta replica a supercarului italian, tinem sa precizam ca pretul sau se invarte in jurul a 37.950 de lire sterline, ceea ce corespunde sumei de 47.585 de euro la cursul valutar al zilei de astazi. Daca merita sau nu, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi. Si totusi, ceva ne spune ca raspunsul va fi unul negativ, mai ales din cauza celor 14 de ani si 82.076 kilometri ai automobilului donor.

Asta lasand in urma lipsa din peisaj a acceleratiei de la 0 la 100 km/h in 3.4 secunde, respectiv a vitezei maxime de peste 325 kilometri pe ora, valori regasite pe fisa cu specificatii tehnice a unui Ferrari 458 Italia autentic.

Replica Ferrari 458 Italia

Replica Ferrari 458 ItaliaReplica Ferrari 458 Italia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Replica Ferrari 458 Italia
mai multe