Cel mai mare SUV de la Land Rover a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera nu mai putin de opt locuri

Cel mai mare SUV de la Land Rover a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera nu mai putin de opt locuri
  • Cel mai mare SUV de la Land Rover a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste 5.3 metri si ofera nu mai putin de opt locuri
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii nu vor avea la dispozitie decat doua motorizari mari si late - ambele disponibile intr-o configuratie cu sase cilindri in linie, o capacitate de trei litri, plus un sistem micro-hibrid la 48 de volti.

Inceputul verii anului 2022 marcheaza debutul unui nou Land Rover - ziua de astazi facandu-i publicului larg cunostinta cu noul Defender 130, un SUV cu o lungime de aproximativ 5.358 de milimetri - fara a pune la socoteala si roata de rezerva. Insotit de o nota de plata care porneste - cel putin pe piata din Marea Britanie, de la suma de 73.895 de lire, acesta se remarca, atat la nivelul departamentului exterior, cat si de cealalta parte a portierelor, la interior, printr-un design familiar, imprumutat de la versiunile 90, respectiv 110.

Land Rover Defender 130

Land Rover Defender 130

De la variantele mentionate si anterior provin - presupunand ca mai era necesara o asemenea precizare, inclusiv tehnologiile de ultima ora, cumparatorii urmand a se bucura, fie in standard, fie contra cost, in mod optional, de la caz la caz, si de faruri cu matrice de LED-uri, de incalzire pentru absolut fiecare rand de scaune, un ecran central de 11.4 inch, instrumente de bord digitale si configurabile, instalatie audio Meridian, climatizare cu reglare a temperaturii pe patru zone si asa mai departe.

Proiectat special pentru a gazdui nu mai putin de opt persoane, cel mai mare SUV de la Land Rover promite un ampatament de 3.022 de milimetri, plus o capacitate de incarcare care variaza intre numai 389 si 2.291 de litri - conform unui comunicat oficial de presa. Sub capota, marea batalie se va da intre doar doua motorizari mari si late - ambele cu cate sase cilindri, o capacitate de trei litri, plus un sistem micro-hibrid la 48 de volti: un benzinar cu 300 sau 400 de cai putere, respectiv un diesel cu 250 sau, din nou, 300 de cai putere.

Land Rover Defender 130

Land Rover Defender 130

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Land Rover Defender 130
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2022