Cel mai puternic BMW de serie din istorie s-a lansat si in Romania. Noul model ofera 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri

Cel mai puternic BMW de serie din istorie s-a lansat si in Romania. Noul model ofera 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri
  • Cel mai puternic BMW de serie din istorie s-a lansat si in Romania
  • Noul model ofera 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 km/h nu dureaza decat 3.8 secunde.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de sase luni - inca de la sfarsitul primaverii anului 2023, primul BMW XM Red Label (actualmente XM Label) din istorie a ajuns de curand, chiar la inceputul acestei saptamani, si in configurator-ul destinat pietei din Romania. Pretul de vanzare al extremului SUV bavarez porneste - mare atentie!, de la suma de 198.016 euro, cumparatorii urmand a primi, in schimbul banilor pe care ii vor primi, si un sistem de propulsie cu valori superioare unui Ferrari F12berlinetta, Lamborghini Aventador etc.

BMW XM Red Label

Pe scurt, asamblul cu pricina combina o unitate V8 twin-turbo de 4.4 litri, cu 585 CP si 750 Nm - pe benzina, cu un motor electric de 197 de cai putere si pana la 450 de Newton-Metri, acompaniat de o baterie litiu-ion de 25.7 kWh / 29.5 kWh (capacitate neta, respectiv bruta), astfel rezultand un total sinonim cu 748 CP si 1.000 Nm, total livrat rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei transmisii M Steptronic cu opt rapoarte in dotare, de unde si sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.8 secunde.

Cel mai potent BMW de serie din istorie, acelasi XM Label se mai poate lauda atat cu o viteza maxima limitata la 250 ori 290 km/h, in functie de echipamentele optionale alese, cat si cu un consum mediu de carburant de 1.5 - 2.0 litri la 100 de kilometri - multumita modului de rulare EV disponibil pentru 76 - 82 km. Din meniu nu lipsesc, dupa cum sustin bavarezii, nici suspensia M adaptiva, cu stabilizare activa, discurile de franare ventilate - insotite de etriere cu pana la sase pistoane, directia integrala, diferentialul M Sport s.a.m.d.

Avand o greutate de 2.720 de kilograme, impozantul vehicul mai pune la dispozitia persoanelor dispuse sa achite nota de plata de 198.016 euro mentionata anterior - in randurile precedente, si o grila iluminata a radiatorului, portiere Soft Close, jante cu diametrul de 21 de inch, confectionate din aliaj usor, reteta standard plusand cu faruri adaptive cu LED, o tapiterie realizata din piele Merino, o instalatie audio de la Harman Kardon, climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii, un display color curbat, afisaj pe parbriz.

BMW XM Red Label

BMW XM Red Label

BMW XM Red Label

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze BMW XM Red Label
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2023