Cel mai puternic break din istoria nemtilor de la Audi a debutat oficial. Noul RS6 GT are un motor V8 de 630 de cai si accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.3 secunde. Cat costa

Cel mai puternic break din istoria nemtilor de la Audi a debutat oficial. Noul RS6 GT are un motor V8 de 630 de cai si accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.3 secunde. Cat costa
  • Cel mai puternic break din istoria nemtilor de la Audi a debutat oficial
  • Noul RS6 GT are un motor V8 de 630 de cai si accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.3 secunde
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri adaptive, cu tehnologie LED. Plus o instalatie de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii februarie, cel mai recent membru al noii familii Audi A6 Avant are, incepand de joi, si un pret de vanzare. 219.585 de euro este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii impresionantului RS6 GT o vor avea de platit pe piata din Germania, spectaculosul model cu cinci portiere din gama Audi oferind, la schimb, si un propulsor biturbo de 4.0 litri, cu o putere maxima de 630 CP.

Audi RS6 GT

Audi RS6 GT

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o transmisie automata in opt rapoarte, plus un sistem inteligent, cu o distributie variabila a cuplului, de tractiune integrala, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de numai 3.3 secunde. Conform documentului mentionat anterior, respectivul vehicul se mai poate lauda si cu un 0 - 200 km/h in 11.5 secunde, pe cand viteza de top este limitata - de data aceasta, la 305 kilometri pe ora.

Din peisaj nu lipsesc - prin urmare, nici discurile de franare carbon-ceramice, reteta caracteristica celui mai puternic break din istoria nemtilor de la Audi gazduind si un diferential central blocabil sau, potrivit configuratorului local, o suspensie coilover. Cu completarea ca printre multiplele echipamente oferite fara costuri suplimentare de noul RS6 GT se numara si farurile adaptive - cu LED, dar si jantele din aliaj usor, tapiteria din piele Dinamica, sistemul de climatizare cu reglare pe patru zone.

Audi RS6 GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (74) Poze Audi RS6 GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2024