Cel mai puternic Defender din toate timpurile a debutat oficial. Noul model se lauda cu un motor BMW de 635 de cai

Cel mai puternic Defender  din toate timpurile a debutat oficial. Noul model se lauda cu un motor BMW de 635 de cai
  • Cel mai puternic Defender din toate timpurile a debutat oficial
  • Noul model se lauda cu un motor BMW de 635 de cai
Distribuie pe Facebook

Astfel, cu pedala de acceleratia la podea, sprintul de la zero la 100 km/h nu dureaza decat patru secunde, pe cand viteza de top a fost limitata la 250 de kilometri pe ora. Dupa cate se precizeaza, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si in comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de patru ani - inca de la inceputul toamnei lui 2019, cea mai noua generatie a legendarului Defender isi intampina - in aceste zile, cumparatorii in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de compania Land Rover la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta de performanta Defender OCTA, respectivul pachet culminand cu motorul instalat sub capota: un benzinar in opt cilindri - cu doua turbine, plus o capacitate de 4.395 de centimetri cubi, preluat de la BMW, care livreaza ambelor punti un total sinonim cu 635 de cai putere.

Land Rover Defender OCTA

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu acceleratia la podea, rezolvarea in patru secunde, pe cand viteza de top este limitata la 250 de kilometri pe ora. Dupa cate se mentioneaza - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si in cadrul comunicatului disponibil presei de specialitate.

Reteta specifica primului Defender OCTA din istorie pluseaza cu o suspensie 6D Dynamics - care are ca sursa de provenienta impresionantul Range Rover Sport SV, noul model cu motor BMW de 635 de cai putere bucurandu-se si de prezenta unor discuri de franare masive, cu diametrul de pana la 400 de milimetri. In plan vizual, spoilerele fata si spate agresiv stilizate - caracterizate de o multitudine de prize de aer, respectiv o evacuare sport, acompaniata de patru iesiri, deschid lista atractiilor principale, acestora alaturandu-li-se aripi laterale proeminente, insotite de jante de pana la 22 de inch.

Land Rover Defender OCTA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze Land Rover Defender OCTA
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2024