Cel mai puternic hot-hatch din lume a ajuns in Romania. VEZI cat costa noul Audi RS3 Sportback

Cel mai puternic hot-hatch din lume a ajuns in Romania. VEZI cat costa noul Audi RS3 Sportback
  • Noul Audi RS3 Sportback a ajuns in Romania la un pret de 55.424 euro
  • Hot-hatch-ul german ascunde sub capota un motor 2.5 turbo de 400 CP
  • Aceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 4.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota un motor turbo de 400 CP si are nevoie de numai 4.1 secunde pentru a atinge 100 km/h. Noul Audi RS3 Sportback, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, a ajuns de curand si in Romania.

La inceputul acestei primaveri, cu ocazia celei de-a 87-a editii a Salonului Auto International de la Geneva, Audi a prezentat in fata lumii intregi o versiune imbunatatita a modelului RS3 Sportback.

Echipata in continuare cu o unitate turbo de 2.5 litri, noua varianta a hot-hatch-ului de origine germana a reusit sa depaseasca inclusiv cateva sportive pur-sange din punctul de vedere al puterii maxime.

A venit apoi randul performantelor sa impresioneze: cu 400 CP livrati ambelor punti de o cutie automata cu dublu ambreiaj, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza intr-un timp record, de 4.1 secunde.

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Cel mai puternic si, totodata, cel mai rapid hot-hatch al planetei, noul Audi RS3 Sportback a ajuns de curand si pe piata auto din Romania, la un pret care porneste de la 55.424 euro, daca te intrebai cumva.

Modelul german dispune in standard faruri cu xenon, jante din aliaj pe 19 inch, dar si tapiterie din piele, volan cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza sau instalatie de climatizare manuala.

Optional, clientii pot alege blocuri optice frontale cu matrice de LED-uri, instrumente digitale de bord, suspensie cu amortizoare magnetoreologice ori extinderea limitei de viteza maxima la 280 km/h.

Noul Audi RS3 Sportback mai ofera, contracost, si scaune fata cu incalzire, navigatie MMI plus, trapa panoramica actionata electric, instalatie audio B&O, pilot automat, camera pentru marsarier s.a.m.d.

Dupa cum precizam si anterior, hot-hatch-ul german este oferit - pentru prima oara, si sub forma unui model in patru portiere care, cel putin la acest moment, nu are niciun pret de vanzare de anuntat.

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (97) Poze Audi RS3 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2017