Cel mai puternic Mercedes din toate timpurile a ajuns mai devreme pe internet. Imaginile pe care nemtii le vor sterse de urgenta!

Cel mai puternic Mercedes din toate timpurile a ajuns mai devreme pe internet. Imaginile pe care nemtii le vor sterse de urgenta!
  • Cel mai puternic Mercedes din toate timpurile a ajuns mai devreme pe internet
  • Fotografiile pe care oficialii companiei nemtesti din Stuttgart le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Pus in miscare de un motor V8 bi-turbo, noul model cu tractiune spate din Stuttgart ar urma sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 3.3 secunde. Iar vestile bune nu se opresc aici...

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul Mercedes AMG GT-R Black Series a ajuns mai devreme pe internet. Publicate recent pe Instagram, primele fotografii neoficiale ale modelului in cauza scot la iveala un pachet aerodinamic extrem, inspirat din lumea curselor cu motor, care cuprinde inclusiv flaps-uri pentru partea din fata a caroseriei, dar si un eleron posterior de dimensiuni mai mult decat generoase.

Meniul exterior continua cu o capota complet restilizata a motorului, praguri laterale proeminente si jante din aliaj cu design unic, printre altele. Ingredientele specifice retetei interioare raman, cel putin la momentul de fata, o mare necunoscuta insa, nu-i asa?!, nu ar fi deloc surprinzator daca anumite dotari de lux si confort ar disparea din peisaj pentru obtinerea unei greutati cat mai mici.

Pe plan tehnic, ultimele zvonuri si speculatii anunta o putere maxima de 720 CP pentru celebra motorizare V8 bi-turbo de patru litri. Aceleasi informatii mai vorbesc, de asemenea, si despre o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de doar 3.3 secunde, noul model oferit de compania din Stuttgart sub denumirea de Mercedes AMG GT R Black Series urmand a se bucura, totodata, si de o viteza de top de 320 km/h.

Debutul oficial ar putea avea loc cel mai devreme chiar inainte de sfarsitul anului curent, cand vom afla si daca se confirma (ori ba) timpul de pe Nurburgring de sase minute si 58 de secunde despre care se discuta in prezent. Alte necunoscute includ pretul de vanzare, costul echipamentelor disponibile in mod optional, dar si numarul exact al exemplarelor ce vor parasi, in total, linia de asamblare.

Distribuie pe Facebook
mai multe