Cele mai tari SUV-uri produse vreodata de Volkswagen s-au aliniat la start. Cine castiga cursa

Cele mai tari SUV-uri produse vreodata de Volkswagen s-au aliniat la start. Cine castiga cursa
  • Toate sunt produse de VW Group
  • Cayenne Turbo S E-Hybrid are cei mai multi CP
Distribuie pe Facebook

Ce au in comun Audi RS Q8, Porsche Cayenne, Lamborghini Urus si Bentley Bentayga? Toate sunt produse de gigantul german Volkswagen prin marcile pe care le detine. Acum s-au aliniat pentru o cursa de acceleratie.

Audi RS Q8, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid si Bentley Bentayga. La prima vedere, patru SUV-uri construite de companii diferite, dar impatimitii (si nu doar ei) stiu ca de fapt toate cele patru brand-uri sunt detinute de un singur gigant: Volkswagen Group.

Acum, Carwow le-a aliniat pe toate patru la start pentru o cursa de acceleratie. Cum s-a terminat, poti vedea in clipul video de mai jos.

Dar pana sa dai click, hai sa trecem rapid in revista performantele celor patru super SUV-uri. Sunt destul de apropiate.

Fara indoiala, cel mai puternic dintre ele este Cayenne cu al sau sistem de propulsie plug-in hybrid care dezvolta nu mai putin de 680 CP si 900 Nm cuplu.

Pe doi vine Urus cu ai sai 650 CP si 850 Nm dezvoltat de un motor V8 twin-turbo 4.0 litri.

Avem apoi Bentley Bentayga cu 608 CP si 900 Nm storsi dintr-un W12 de 6.0 litri, twin-turbo, iar pe ultima treapta, in ordinea performantelor, se claseaza Audi RS Q8.

SUV-ul din Ingolstadt propune 600 CP si 800 Nm, din aceeasi motorizare V8 twin-turbo de 4.0 litri ca si Urus.

Distribuie pe Facebook
mai multe