Chevrolet Camaro a ajuns in showroom-urile din Romania

Chevrolet Camaro a ajuns in showroom-urile din Romania
Noul model Chevrolet Camaro cu motor V8 de 432 CP s-a intors in Europa dupa o perioada de absenta de zece ani. In Romania modelul este disponibil incepand cu aceasta luna. Preturile pentru versiunea coupe incep de la 44.900 * (TVA inclusa), iar preturile pentru versiunea decapotabila incep de la 49.900 * (TVA inclusa). Modelul Transformers(r) Special Edition si pachetul aniversar de 45 de ani sunt disponibile la un pret suplimentar de 2.000 * fiecare (TVA inclusa).
Distribuie pe Facebook
Pret de pornire: 44.900 euro (TVA inclusa)
Disponibil cu motorizare V8 si echipare de top

In Europa va fi comercializata numai varianta V8 in echiparile te top.


Testat pe faimosul circuit de curse Nurburgring din Germania, modelul Camaro a fost adaptat cerintelor clientilor europeni, dispunand printre altele, de suspensii noi.

Transmisia manuala beneficiaza de un motor LS3 V8 de 6.2 litri care dezvolta o putere de 432 cp si genereaza un cuplu de 569 Nm la 4.600 rpm. Aceasta inseamna ca autovehiculul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5,2 secunde in varianta coupe si in 5,4 secunde in varianta decapotabila.

Transmisia automata este combinata cu un motor L99 V8 de 6.2 l care dezvolta o putere de 405 cp care genereaza un cuplu de 556 Nm la 4.300 rpm. Versiunea coupe cu transmisie automata atinge 100 km/h in 5,4 secunde si modelul decapotabil in 5,6 secunde.
Primul Chevrolet Camaro poate fi admirat in showroom-ul dealerului Chevrolet, Radacini, din B.dul Timisoara nr. 18.

Despre Chevrolet
Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, inregistrand vanzari anuale de aproximativ 4 milioane de autovehicule in peste 130 de tari. Se afla pe locul patru in clasamentul vanzarilor marcilor auto internationale si este, de asemenea, una dintre marcile cu cea mai rapida crestere din lume. Autovehiculele Chevrolet combina pasiunea, designul indraznet si caracterul practic. Acestea ofera un raport remarcabil calitate-pret. Dupa relansarea marcii in Europa in 2005, Chevrolet a depasit dublul vanzarilor, atingand valoarea de 500.000 de unitati in 2008. In 2010, Chevrolet a inregistrat o crestere a cotei de piata in Europa de pana la 2,5 procente, comercializand 477.194 de autovehicule. Chevrolet are o retea de 2.700 de dealeri si puncte de service in Europa. Gama Chevrolet include Spark, autovehiculul de oras, micul Aveo, modelul compact Cruze cu patru usi, Captiva SUV si Corvette, legendarul autovehicul sport. In 2011, Chevrolet lanseaza sapte noi modele: nou-noutul Orlando, MPV-ul pentru familie, noul Captiva SUV, Corvette Grand Sport Coupe, nou-noutele Aveo cu cinci usi si patru usi, modelul Cruze cu cinci usi, Camaro coupe si decapotabila si Chevrolet Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa castigator a numeroase premii. Cele mai mari piete europene ale marcii Chevrolet sunt Rusia, Italia, Germania, Spania, Franta si Turcia. Infiintata in S.U.A. in 1911 de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca isi sarbatoreste centenarul in 2011. Puteti gasi mai multe informatii despre Chevrolet la www.chevroleteurope.com sau media.chevroleteurope.com.
Distribuie pe Facebook
mai multe