Chevrolet dezvaluie modelul Camaro ZL1 Convertible, un nou muscle car de 580 CP

Chevrolet dezvaluie modelul Camaro ZL1 Convertible, un nou muscle car de 580 CP
Coboara plafonul, apasa pedala de acceleratie si pregateste-te pentru o portie serioasa de senzatii extreme in aer liber. Noul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible promite celui aflat la volan nu mai putin de 580 cai putere, fiind astfel cel mai puternic model-fara-de-acoperis construit vreodata de americanii de la General Motors.
Distribuie pe Facebook

Desi impresionantul Camaro ZL1 Convertible nu ar fi trebuit sa fie dezvaluit oficial mai devreme de luna noiembrie a acestui an, atunci cand va debuta si Salonul Auto de la Los Angeles, americanii de la Chevrolet au rupt tacerea si ne-au pregatit pentru aceasta dimineata un meniu ce include primele detalii si fotografii oficiale ale mult-asteptatului muscle-car cabrio.

La fel ca si in cazul versiunii coupe, noul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible ascunde sub capota un propulsor V8 supraalimentat, cu o capacitate cilindrica de 6.2 litri, capabil sa produca nu mai putin de 580 cai putere si 754 Nm. Drept urmare, asta inseamna ca avem de-a face cu cel mai puternic model cabrio construit vreodata de compania General Motors.

Chevrolet dezvaluie noul Camaro ZL1 Convertible, un cabrio de 580 CP

In plus, fie vorba intre noi, muscle car-ul american fara-de-acoperis se bucura de mai mult putere si decat alte creatii, mult mai celebre, precum Mercedes SL63 AMG, Porsche 911 Turbo S sau chiar recent-lansatul Mercedes SLS AMG Roadster. Din nefericire, performantele raman un mister la acest moment, insa reamintim tuturor ca versiunea coupe a reusit sa parcurga recent un tur la Nurburgring in doar sapte minute, 41 de secunde si 27 de sutimi.

Revenind insa la impresionantul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible, tinem sa precizam ca acesta beneficiaza de un aspect pe masura cifrelor cu care a fost inzestrat. Mai exact, noua varianta a celebrului muscle car american se bucura de prezenta unor linii agresive, imbinate cu forme dintre cele mai musculoase.

Chevrolet dezvaluie noul Camaro ZL1 Convertible, un cabrio de 580 CP

In plus, detaliile fac diferenta: prizele de aer se remarca prin dimensiunile extrem de generoase, capota a fost redesenata intr-un mod dramatic, in timp ce proiectoarele duble - asezate vertical, creaza un impact major. Mai mult de atat, extensiile pentru aripi adapostesc jante capabile sa-ti taie rasuflarea, in timp ce partea din spate atrage in special din pricina sunetului infricosator produs de sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament.

In ceea ce priveste pretul, acesta ramane un mister - lucru valabil si pentru data de lansare.


Distribuie pe Facebook
mai multe