Chevrolet readuce la viata legendarul Camaro Z/28!

Chevrolet readuce la viata legendarul Camaro Z/28!
In ultima perioada de timp, americanii de la Chevrolet si-au facut un obicei din a readuce la viata cateva dintre legendarele sale automobile care au marcat industria auto. Primul a fost impresionantul Corvette Stingray, acum urmeaza infricosatorul Camaro Z/28.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la New York, eveniment ce se desfasoara anul acesta in perioada 29 martie - 7 aprilie, noul Chevrolet Camaro Z/28 se poate lauda in fata rivalilor sai cu un propulsor urias de sapte litri, cu opt cilindri in V, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan ceva mai mult de 500 cai putere si 637 Newton-Metri.

Chevrolet Camaro Z/28

De asemenea, ce de-a treia versiune de inalta performanta a gamei Chevrolet Camaro - sa nu uitam nici de modelele SS, respectiv ZL1, se mai bucura si de prezenta unei transmisii Tremec cu sase rapoarte, respectiv a unui sistem de tractiune spate, la toate-aceste impresionante specificatii tehnice mai adaugandu-se si o reducere a greutatii cu pana la 136 de kilograme comparativ cu varianta ZL1.

Chevrolet Camaro Z/28

Daca mai luam in considerare si kitul aerodnamic special conceput, jantele ultra-usoare incaltate cu pneuri Pirelli PZero Trofeo R, suspensia inzestrata cu arcuri intarite, respectiv amortizoare ajustabile si sistemul de franare echipat cu discuri ceramice, atunci rezulta ca noul Chevrolet Camaro Z/28 se anunta a fi muscle-car-ul perfect pentru iesirile pe circuit. Din pacate, performantele exacte lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa se pare ca ultima generatie a legendarului Z/28 este mai rapida pe cicuit cu pana la trei secunde comparativ cu extremul ZL1.

Chevrolet Camaro Z/28

Din pacate, vestile bune se opresc aici, oficialii Chevrolet anuntand ca noul Camaro Z/28 nu va fi sosi in showroom-urile de pe continentul nord-american mai devreme de sfarsitul anului 2013.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Chevrolet Camaro Z/28
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2013