Chevrolet s-a razgandit. Noul Camaro ZL1 va avea, de fapt, 650 de cai putere

Chevrolet s-a razgandit. Noul Camaro ZL1 va avea, de fapt, 650 de cai putere
  • Chevrolet revizuieste performantele noului Camaro ZL1
  • Muscle car-ul american ofera, de fapt, 650 CP
  • Cuplul maxim se invarte in jurul valorii de 880 Nm
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Chevrolet par sa se fi razgandit in privinta noului Camaro ZL1. Automobilul in cauza pastreaza motorul cu opt cilindri, insa anunta un plus de 10 cai putere.

A debutat oficial la inceputul acestei primaveri si a reusit sa surprinda o lume intreaga cu performantele sale. Chiar si asa, pentru ultima generatie a modelului Camaro ZL1, distractia abia acum incepe.

Intr-o alta ordine de idei, americanii de la Chevrolet au revizuit cifrele si numerele propulsorului prezent la datorie, unitatea supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitate de 6.2 litri producand, de fapt, 650 de cai putere.

Noul Chevrolet Camaro ZL1

Cu un plus asemanator ne intalnim inclusiv la nivelul cuplului motor, brosura oficiala a noului Camaro ZL1 anuntand din acest punct de vedere o valoare maxima de 880 de Newton-Metri.

Restul detaliilor au scapat neatinse, muscle car-ul americanilor de la Chevrolet fiind disponibil in continuare la vanzare atat intr-o versiune cu transmisie manuala, cat si intr-o varianta cu transmie automata.

Dupa cum precizam si anterior, cea din urma optiune promite un total de zece rapoarte, completand astfel seria de controverse - alaturi de frana de parcare electronica, a noului Camaro ZL1.

Noul Chevrolet Camaro ZL1

Lasam insa in urma acest capitol si mergem mai departe, acelasi muscle car al americanilor de la Chevrolet propunand si suspensie Magnetic Ride Control, sistem de franare marca Brembo sau diferential cu aluecare limitata.

Pe plan estetic, ultima generatie a modelului Camaro ZL1 impresioneaza in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insotite de praguri laterale proeminente si eleron pentru portbagaj.

Jantele forjate pe 20 de inch si evacuarea echipata cu patru tevi de esapament completeaza meniul exterior, pe cand cel interior cuprinde volan in trei spite cu parte inferioara plata, vitezometru gradat pana la 320 km/h dar si scaune Recaro cu suport lateral marit.

Noul Chevrolet Camaro ZL1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Noul Chevrolet Camaro ZL1
mai multe