Cine cumpara acest Aston Martin poate sa spuna in fiecare zi replica "My name is Bond! James Bond"

Cine cumpara acest Aston Martin poate sa spuna in fiecare zi replica "My name is Bond! James Bond"
  • Masina ii apartine momentan lui Daniel Craig
  • Sasiul cu numarul 007 a fost special conceput pentru el
  • Va fi vanduta la licitatie in scop caritabil
Distribuie pe Facebook

Si asta nu pentru ca a aparut in vreun film al celebrei serii, ci pentru ca este detinut de actorul care il interpreteaza pe cel mai cunoscut spion (fictiv desigur) al Majestatii Sale. Masina va fi vanduta la licitatia organizata de casa Christie's la New York.

Ca sa ii facem o scurta caracterizare, James Bond este acel spion care conduce cele mai tari masini din lume, demasca raufacatorii, distruge tot ce-i iese in cale si petrece cu cele mai frumoase femei. Ei bine, chiar daca toata lumea isi doreste sa fie ca el cel putin pentru o zi, acest lucru este aproape imposibil.

Insa daca vrei totusi sa atingi in fiecare zi acelasi...volan pe care l-a atins Daniel Craig, celebrul actor care il interpreteaza pe James Bond, atunci acest Aston Martin Vanquish este ceea ce cauti. Finisat intr-o nuanta Midnight Blue si cu interior cu tapierie din piele Deep Blue, sasiul cu numarul 007 a fost special conceput pentru Craig.

Aston Martin 007

Bazata pe versiunea Centenary Edition, construita pentru aniversarea celor 100 de ani ai brand-ului britanic, masina ascunde sub capota un propulsor V12 de 6.0 litri, capabil de 565 de cai putere si 620 Nm cuplu. Cu pedala de acceleratie la podea, Vanquish poate atinge 295 de km/h. Din pacate, acestui exemplar ii lipsesc toate acele "gadget-uri" de care beneficiaza masinile lui Bond.

Aston Martin 007

Asa cum spuneam si la inceputul acestui articol, supercar-ul care momentan ii apartine actorului Daniel Craig, va fi vandut la licitatia organizata pe 20 aprilie la New York de catre celebra casa Christie's. Specialistii se asteapta ca binevoitorii sa plateasca intre 400.000 si 600.000 de dolari pe aceasta bijuterie, toate castigurile urmand sa fie donate in scopuri caritabile.

Distribuie pe Facebook
mai multe