Cineva a montat o evacuare de 14000$ pe un BMW M5. Masina bavareza suna acum exact ca un monopost de Formula 1!

Cineva a montat o evacuare de 14000$ pe un BMW M5. Masina bavareza suna acum exact ca un monopost de Formula 1!
  • Cineva a montat o evacuare de 14000$ pe un BMW M5
  • Masina bavareza suna acum exact ca un monopost de Formula 1!
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Un BMW M5 cu o evacuare de 14.000 de dolari? Exista. Si suna exact ca un monopost de Formula 1!

Lansata pe piata in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate, chiar la mijlocul anilor 2000, cea de-a patra generatie a modelului BMW M5 a uimit o lume intreaga datorita motorizarii sale. Discutam, evident, despre un benzinar aspirat cu zece cilindri in V si capacitatea de cinci litri, capabil sa produca ceva mai mult de 500 de cai putere si undeva in jurul a 500 Nm.

Oferit atat in compania unei cutii manuale, cat si alaturi de o transmisie SMG, legendarul automobil reusea sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un interval mai mic de cinci secunde, in special spre mirarea si surprinderea proprietarilor de sportive pur-sange.

Ulterior, companiile de tuning s-au grabit sa imbunateasca primul si, totodata, singurul BMW M5 din istorie cu un motor V10 sub capota, acest joc continuand chiar si in zilele noastre. Nu cu o noua crestere senzationala de putere, cine stie ce pachet aerodinamic sau tip de piele pentru interiorul in cinci locuri, ci cu o evacuare custom... valoare de 14.000$.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2020