Cineva a spart peste 7 milioane de dolari pe ultimele 5 exemplare Fenyr SuperSport Launch Edition

Cineva a spart peste 7 milioane de dolari pe ultimele 5 exemplare Fenyr SuperSport Launch Edition
  • 100 de exemplare produse in total
  • Doar 10 poarta denumirea de Launch Edition
  • Ultimele 5 tocmai au fost cumparate de aceeasi persoana
Distribuie pe Facebook

Acel cineva este un om de afaceri japonez, pe numele sau Tetsumi Shinchi. Acesta are o colectie impresionanta de masini si a depus avansul inclusiv pentru un Devel Sixteen, super masina cu 3000 de cai putere din Dubai.

Fenyr SuperSport, super masina produsa de compania W Motors, a debutat oficial in 2015 cu ocazia Salonului Auto de la Dubai. Initial se vorbea despre o productie limitata la 25 de exemplare anual dar mai apoi compania producatoare a declarat ca va asambla 100 de unitati in total.

Fenyr SuperSport

Dintre acestea, 10 vor purta denumirea de Launch Edition. Ei bine, ultimele cinci tocmai au fost cumparate de Tetsumi Shinchi, un om de afaceri japonez. Avand in vedere ca un exemplar costa cel putin 1.5 milioane de dolari, rezulta ca Shinchi a platit pentru aceasta aroganta peste 7.5 milioane de dolari.

Fenyr SuperSport

Anuntul cumpararii a fost facut cu putin timp in urma de W Motors pe pagina sa oficiala de Facebook. Din pacate nu stim pentru ce nuante exterioare a optat japonezul, dar Fenyr SuperSport iese in evidenta indiferent de culoarea caroseriei.

Fenyr SuperSport

Pe langa design-ul exterior deosebit, Fenyr SuperSport are un sasiu tubular din aluminiu, panouri de caroserie din fibra de carbon si, asadar, o masa proprie redusa. Mai exact 1.349 de kilograme. Acest detaliu este foarte important, dar si mai important este sistemul de propulsie.

Vorbim despre un motor de 3.8 litri twin-turbo, tunat de Ruf, care produce 780 de cai putere si 959 Nm cuplu. Resursele sunt gestionate de o transmisie automata cu sapte trepte si dublu-ambreiaj si sunt livrate exclusiv puntii spate.

Fenyr SuperSport

Chiar si asa, sprintul 0-100 de km/h este realizat in 2.8 secunde iar cei de la W Motors sustin ca Fenyr SuperSport poate atinge o viteza maxima de 400 km/h.

Fenyr SuperSport

Cele cinci exemplare trebuie sa fie gata pana in 2021, in contextul in care Tetsumi Shinchi intentioneaza sa le expuna in cadrul Mega Supercar Motor Show din Fukuoka.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Fenyr SuperSport
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 August 2019