Clientii de Ferrari FF din Romania primesc revizii gratuite 7 ani

Clientii de Ferrari FF din Romania primesc revizii gratuite 7 ani
Clientii Ferrari din Romania vor beneficia incepand de ieri, prin intermediul Forza Rossa, de revizie tehnica gratuita timp de 7 ani pentru modelele Ferrari Four comandate si livrate dupa aceasta data.
Distribuie pe Facebook
Noul Ferrari Four lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva, in aceasta luna, este primul model de serie cu tractiune integrala creat de Ferrari, iar solutiile tehnice inovatoare ce au aparut au primit mai multe brevete internationale. Revolutionarul FF imbina performanta extrema a unei masini sport cu versatilitatea si confortul unui model 4x4, ambele alaturate unui design inovator.
Ferrari Four atinge 100 km/h in 3,7 s
FF este dotat cu un motor cu injectie directa cu o cilindree de 6.262 centimetri cubi care ofera o putere maxima de 660 Cai Putere la 8.000 rpm. In plus, noul FF, capabil sa gazduiasca 4 persoane, atinge viteza de 100 km/h in doar 3,7 secunde. Datorita puterii si a raportului greutate-putere de 2,7 kg/CP (cel mai bun din segment), impreuna cu distributia optima a greutatii, noul model ofera o manevrabilitate exceptionala pe orice suprafata de drum (asfalt, zapada, pamant, macadam) si atinge o viteza maxima de 335 km/h. Cutia de viteze cu dublu ambreiaj este amplasata pe puntea spate, in sistem transaxle, pentru o repartitie optima a greutatii masinii intre puntile fata si spate.
Lansat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in premiera mondiala, noul serviciu este disponibil pentru toti clientii ce vor comanda Ferrari Four. Ei vor beneficia de revizie tehnica gratuita timp de sapte ani de la cumpararea masinii, serviciul mentinandu-se chiar daca in acest interval proprietarul masinii se schimba. Serviciul after-sales este o noua initiativa care continua expansiunea beneficiilor oferite de Calutul Cabrat clientilor sai pentru a pastra standardul de tehnologie si performanta al autoturismelor si al serviciilor after-sales la cel mai inalt nivel.

Performantele exceptionale FF pe suprafete cu aderenta redusa se datoreaza sistemului de tractiune integrala 4RM, dezvoltat si inregistrat de inginerii Ferrari.

Forza Rossa, importatorul oficial si exclusiv Ferrari in Romania, are alocate 4 unitati FF pentru acest an. Primul model FF va sosi in Romania in luna iunie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2011