Concureaza cu BMW Seria 5, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2005 are motor de 5.7 litri si scaune incalzite

Concureaza cu BMW Seria 5, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2005 are motor de 5.7 litri si scaune incalzite
  • Concureaza cu BMW Seria 5, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta
  • Masina din 2005 are motor de 5.7 litri si scaune incalzite
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de jante pe 18 inch. Plus o tapiterie realizata din piele de culoare bej.

O companie specializata in vanzarea de automobile la mana a doua isi intampina - in aceste zile, clientii alaturi de un model extrem de special si, totodata, de rar. Este vorba - mai precis, despre un Cadillac CTS-V de prima generatie, respectivul vehicul cu o caroserie in patru portiere bucurandu-se de serviciile unei unitati V8 cu 400 de cai putere la nivelul rotilor spate.

Fabricata in urma cu aproximativ 17 ani si caracterizata de un rulaj de doar 71.726 de kilometri - conform anuntului publicat pe un site de specialitate, impresionanta berlina de culoare neagra se mai poate lauda, la nivelul departamentului exterior, si cu o pereche de spoilere agresiv stilizate. Plus jante din aliaj pe 18 inch, faruri cu tehnologie xenon, o evacuare dubla si - nu in ultimul rand, praguri proeminente.

In cabina - de cealalta parte a usilor, meniul specific urmatorului Cadillac CTS-V are de anuntat, pe langa tapiteria din piele mentionata anterior, si un ecran central de dimensiuni generoase. Lista atractiilor interioare continua - aparent, cu o instalatie audio de la Bose, cu scaune incalzite, un volan multifunctional, dar si climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Reteta de 18.400 de dolari a exemplarului scos recent - pe parcursul acestor zile, la vanzare, pe internet, ii va mai oferi viitorului cumparator sansa de a experimenta si o transmisie manuala cu sase rapoarte, autoturismul proiectat pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW Seria 5 plusand cu discuri de franare Brembo. Si - oarecum inutil de adaugat, o suspensie sport, cu cativa milimetri mai joasa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2022