Concureaza cu Focus, Golf si Megane, dar pentru multi e doar o necunoscuta. Masina din 2012 are motor turbo de 260 de cai, faruri cu xenon si instalatie audio Bose

Concureaza cu Focus, Golf si Megane, dar pentru multi e doar o necunoscuta. Masina din 2012 are motor turbo de 260 de cai, faruri cu xenon si instalatie audio Bose
  • Concureaza cu Focus, Golf si Megane, dar pentru multi e doar o necunoscuta
  • Masina din 2012 are motor turbo de 260 de cai, faruri cu xenon si instalatie audio Bose
Distribuie pe Facebook

Asamblata in urma cu mai bine de zece ani, aceeasi compacta de inalta performanta se mai poate lauda, printre altele, si cu scaune incalzite.

O companie specializata in vanzarea de autoturisme la mana a doua isi intampina - zilele acestea, clientii alaturi de un produs extrem de special, respectivul dealer din Germania fiind, mai exact, gazda unei impresionante Mazda3 MPS. Acompaniata de o nota de plata sinonima cu aproape 13.000 de euro, spectaculoasa compacta cu o caroserie in cinci portiere se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, cu mentiunea ca nici capota ventilata a motorului, pragurile laterale proeminente, eleronul supradimensionat caracteristic hayonului sau jantele uriase - din aliaj, nu vor trece intocmai neobservate.

Mazda3 MPS de vanzare

Mazda3 MPS de vanzare

Mazda3 MPS de vanzare

In cabina - de cealalta parte a portierelor, meniul specific exemplarului construit in urma cu mai bine de zece ani, in 2012, debuteaza cu o tapiterie din piele, cu detalii din material textil, plus elemente contrastante, cu precizarea ca viitorii pasageri vor descoperi, odata ajunsi la interior, si un volan multifunctional, insotit de un numar de numai trei spite, cu lista atractiilor principale continuand, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu un sistem de navigatie cu display color, o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii marcii Bose, climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaune sport, sculptate atent, cu functie de incalzire.

Sub capota, un motor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 2.261 de centimetri cubi, pe benzina, lucreaza impreuna cu o cutie in sase rapoarte - condimentata cu trei pedale, pentru a livra rotilor undeva in jurul a 260 de cai putere si, nu in ultimul rand, 380 de Newton-Metri. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de circa 6.1 secunde, acul vitezometrului promitand sa urce ulterior, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza de top de 250 de kilometri pe ora - astfel ca producatorul japonez nu a ratat ocazia de a oferi si discuri de franare de dimensiuni generoase.

Mazda3 MPS de vanzare

Mazda3 MPS de vanzare

Mazda3 MPS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mazda3 MPS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2023