Concureaza cu Ford Focus si Volkswagen Golf, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2010 are motor turbo de 2.3 litri si 263 de cai putere

Concureaza cu Ford Focus si Volkswagen Golf, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2010 are motor turbo de 2.3 litri si 263 de cai putere
  • Concureaza cu Ford Focus si Volkswagen Golf, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta
  • Masina din 2010 are motor turbo de 2.3 litri si 263 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici scaunele sport, sculptate atent, sau instalatia audio Bose, compusa din zece difuzoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 14 ani si disponibila - la vanzare, pana in 2013, cea de-a doua generatie a compactei oferite de japonezii de la Mazda sub denumirea de Mazda3 si-a intampinat cumparatorii, de-a lungul carierei, intr-o larga varietate de savori si configuratii. Prntre optiunile puse de niponi la dispozitia clientilor si-a facut loc - presupunand ca mai era necesara o astfel de precizare, si o versiune comercializata sub indicativul Mazdaspeed3, respectiva aroma dispunand de o unitate turbo de 2.3 litri, pe benzina, cu putin peste 260 de cai putere.

Mazdaspeed3 de vanzare

Mazdaspeed3 de vanzare

Acelasi model proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Focus ST si Volkswagen Golf GTI reprezinta, de altfel, si subiectul principal al materialului nostru, un exemplar asamblat acum circa 12 ani pornind de curand - pe parcursul zilelor anterioare, in cautarea unui nou proprietar, posesorul actual mentionand ca automobilul in cauza beneficiaza, printre altele, si de o transmisie manuala cu sase rapoarte, de un diferential cu alunecare limitata, o suspensie sport, evacuare dubla si discuri de franare de dimensiuni generoase, cu etriere argintii.

Finisata intr-o nuanta de rosu, impresionanta Mazdaspeed3 - a carei nota de plata nu ramane, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de uriasa, se mai poate lauda si cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, si cu un set de praguri proeminente. Lista atractiilor exterioare se incheie cu jantele pe 18 inch, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele de culoare neagra, volan cu design cu trei spite, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaune cu suport lateral marit si un numar de zece difuzoare semnate de Bose.

Mazdaspeed3 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Mazdaspeed3 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2022