Concureaza cu M5, RS6 si E63 AMG, dar pentru multi e o necunoscuta. Masina din 2010 are motor supraalimentat, scaune incalzite si piele pe bord

Concureaza cu M5, RS6 si E63 AMG, dar pentru multi e o necunoscuta. Masina din 2010 are motor supraalimentat, scaune incalzite si piele pe bord
  • Concureaza cu M5, RS6 si E63 AMG, dar pentru multi e o necunoscuta
  • Masina din 2010 are motor supraalimentat, scaune incalzite si piele pe bord
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un display central retractabil, instalatie audio de inalta fidelitate marca Bose si tapiterie din piele - cu insertii de piele intoarsa, aparent.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 14 ani si produsa - aparent, pana in 2014, cea de-a doua generatie a masinii pe care celebra companie americana pe nume Cadillac a comercializat-o sub denumirea de CTS si-a intampinat clientii, de-a lungul carierei sale, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de conducerea constructorului cu sediul peste Ocean - in orasul Warren din Michigan, la dispozitia cumparatorilor s-a regasit inclusiv o varianta de performanta CTS-V, ce gazduieste sub capota un V8 cu capacitatea cilindrica de 6.2 litri.

Cadillac CTS-V de vanzare

Cadillac CTS-V de vanzare

Cadillac CTS-V de vanzare

Gandita pentru a concura impotriva trio-ului compus din BMW M5, Audi RS6 si, nu in ultimul rand, Mercedes E63 AMG, respectiva reteta cuprinde si suspensie sport - cu amortizoare magnetoreologice in dotare, discuri de franare supradimensionate, diferential cu alunecare automata, o transmisie manuala ori automata, ambele cu cate sase rapoarte, in functie si de preferintele persoanelor interesate sa detina un astfel de exemplar etc.

Impresionanta masina botezata CTS-V reprezinta, daca mai trebuia cumva precizat, si subiectul materialului nostru, un Sedan asamblat acum 12 ani pornind de curand - zilele trecute, in cautarea unei noi case. Oferit in schimbul unei sume de aproape 46.000 de dolari, respectivul Cadillac cu 556 de cai pe puntea spate dispune si de o pereche de faruri cu tehnologie xenon, de un set de jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, de scaune fata cu actionare electrica si functie de incalzire, de tapiterie din piele - cu insertii de piele intoarsa, de display central retractabil, instalatie audio de inalta fidelitate si, important de mentionat, doar 28.773 de kilometri.

Cadillac CTS-V de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (58) Poze Cadillac CTS-V de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2022