Concureaza cu Mercedes S-Class, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2012 are un motor supraalimentat de 5.0 litri, scaune cu masaj si 20 de boxe

Concureaza cu Mercedes S-Class, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta. Masina din 2012 are un motor supraalimentat de 5.0 litri, scaune cu masaj si 20 de boxe
  • Concureaza cu Mercedes S-Class, dar pentru multi e doar o mare necunoscuta
  • Masina din 2012 are un motor supraalimentat de 5.0 litri, scaune cu masaj si 20 de boxe
Distribuie pe Facebook

Finisata, la exterior, intr-o nuanta metalizata de negru, aceeasi limuzina britanica de lux se mai poate lauda, la interior, si cu o tapiterie realizata din piele partial perforata. Plus climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de 13 ani si disponibila - spre comercializare, pana in 2019, ultima generatie a modelului vandut de Jaguar sub denumirea de XJ si-a intampinat cumparatorii, de-a lungul carierei, intr-o larga varietate de variante si configuratii. Printre multiplele optiuni pregatite de autoturismul conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum Mercedes S-Class a reusit sa isi faca loc - mai mult sau mai putin surprinzator, inclusiv o versiune oferita sub indicativul XJL, exclusivistul automobil cu o lungime de peste 5.25 metri si un ampatament de 3.157 de milimetri reprezentand si subiectul principal al acestui material.

Fabricata acum 11 ani, urmatoarea piesa a impresionantei serii britanice se bucura de o unitate cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri - pe benzina, propulsorul supraalimentat cu ajutorul unui compresor mecanic lucrand alaturi de o transmisie automata in sase rapoarte pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 470 de cai putere. Indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in mai putin de sase secunde.

Nota de plata nu reprezinta, in clipa de fata, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa spectaculoasa limuzina de culoare neagra mai pune la dispozitia potentialilor sai clienti atat o pereche de faruri adaptive - cu tehnologia bi-xenon in echipare, cat si un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, plus zece spite duble. Din meniu nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic, nici trapa panoramica, ceasurile de bord digitale, instalatia de climatizare cu reglare pe patru zone, scaunele cu incalzire, ventilatie, dar si masaj, tapiteria realizata din piele partial perforata, sistemul audio Bowers & Wilkins.

Jaguar XJL Supercharged de vanzare

Jaguar XJL Supercharged de vanzare

Jaguar XJL Supercharged de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (206) Poze Jaguar XJL Supercharged de vanzare
mai multe