Conduce un BMW Seria 7 realizat la comanda. Culoarea caroseriei il face unic in lume

  • Acest BMW Seria 7 ascunde sub capota un motor cu 326 CP
  • Principala atractie o reprezinta insa exteriorul
  • Interiorul vine cu piele in doua culori si lemn masiv
Distribuie pe Facebook

Cel mai atragator BMW Seria 7 din lume? Un 740Li cu pachetul M Sport si culoarea exterioara Wildberry, daca este sa ne intrebi pe noi.

BMW Abu Dhabi Motors. Este locul pe care admiratorii producatorului bavarez de automobile trebuie sa il viziteze macar o singura data in viata. Nu atat pentru colectia de exemplare clasice, cat pentru modelele de ultima generatie... comandate in configuratii care mai de care mai interesante.

Un exemplu concret in acest sens il reprezinta urmatorul 740Li, care iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata in nuanta Wildberry. O creatie a departamentului Individual, fascinanta culoare "lucreaza" alaturi de un pachet M Sport si patru jante cu design unic a da nastere limuzinei perfecte.

La interior, respectivul BMW Seria 7 mizeaza pe o combinatie clasica de piele neagra si bej, insotita partial de cusaturi contrastante. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici ornamentele realizate din lemn masiv, accentele metalice sau detaliile realizate sub forma de carouri pentru o doza extra de lux.

Sub capota, fiind un 740Li, limuzina producatorului bavarez de automobile adopta o motorizare turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care dezvolta 326 CP. Livrarea valorilor maxime se face exclusiv catre puntea spate, prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte de viteza.

Chiar daca nu performantele reprezinta principalul atu al modelului BMW Seria 7, nu trebuie neglijat ca acceleratia e la 0 la 100 km/h dureaza in cazul de fata aproape 5.5 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 km/h.

BMW 740Li in Wildberry

BMW 740Li in Wildberry

BMW 740Li in Wildberry

BMW 740Li in Wildberry

BMW 740Li in Wildberry

BMW 740Li in Wildberry

BMW 740Li in Wildberry

BMW 740Li in Wildberry

BMW 740Li in Wildberry

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW 740Li in Wildberry
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Octombrie 2018