Costa cat un VW Golf, dar are motorul de cinci ori mai mare. In plus, accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.7 secunde

  • Costa cat un VW Golf, dar are motorul de cinci ori mai mare
  • In plus, accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.7 secunde
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv o transmisie manuala cu sase rapoarte, potrivit anuntului de vanzare.

Fabricat la sfarsitul anilor 2000, acest BMW M5 de generatie a patra a fost scos de curand la vanzare pentru doar 19.999 de dolari. In Romania, cel mai ieftin VW Golf costa (de nou) 19.224 de euro si ofera un motor turbo cu numai trei cilindri in linie si capacitatea de 999 cmc.

La polul opus, super-sedanul asamblat in 2009 mizeaza pe un V10 aspirat natural, de cinci litri si 500 de cai putere, conform companiei producatoare.

Un alt element demn sa capteze atentia potentialilor clienti consta in tipul cutiei de viteze: o manuala cu sase trepte de viteza, care a fost disponibila aparent doar pe versiunea comercializata peste Ocean, in SUA. Un sistem de tractiune spate pune capat pachetului de ordin tehnic.

Din punct de vedere vizual, respectivul BMW M5 (E60) se remarca numaidecat prin caroseria de culoare gri, acompaniata de diferite detalii finisate in negru.

Negrul devine nuanta predominanta la interior, acolo unde super-sedanul cu putin peste 222.000 de kilometri la bord vine cu tapiterie din piele, plus ornamente din aluminiu. Alte detalii includ climatizare automata, scaune incalzite si ventilate, dar si afisaj pe parbriz sau navigatie.

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

BMW M5 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze BMW M5 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2020