Costa peste 150.000 de dolari insa, chiar si asa, este cel mai ieftin sedan V12 pe care banii il pot cumpara

  • Noul BMW M760i xDrive porneste in America de la 153.800 de dolari
  • Automobilul bavarez ofera la schimb o motorizare V12 bi-turbo de 6.6 litri
  • Pachetul tehnic mai include si sistem de direct, respectiv tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Oficialii BMW au sosit in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Los Angeles alaturi de numeroase premiere pentru piata americana, plus... pretul noului BMW M760i xDrive.

Anuntat inca de acum noua luni si prezentat pentru prima oara in fata publicului larg cu ocazia evenimentului Geneva Motor Show 2016, noul BMW Seria 7 vine alaturi de o motorizare cu 12 cilindri in V si doua turbine atunci cand este servit in versiunea M760i xDrive.

Imprumutata de la modelele "entry-level" ale companiei Rolls-Royce, unitatea cu pricina are o capacitate de 6.6 litri si livreaza tuturor celor patru roti - prin intermediul unei cutii automate cu opt trepte de viteza, bineinteles - undeva in jurul a 601 cai putere.

BMW M760Li xDriveBMW M760Li xDrive

BMW M760Li xDrive

Cuplul maxim se ridica la valoarea de 800 Newton-Metri in cazul in care te intrebai, luxosul automobil bavarez promitand sa accelereze de la 0 la 96 de kilometri pe ora intr-o maniera similara unei sportive pur sange. Sau, daca vrei, intr-un timp de aproximativ 3.6 secunde.

Punand cap la cap toate aceste specificatii de ordin tehnic nu este deloc de mirare ca noul BMW M760i xDrive se mai bucura si de un sistem de directie integrala, plus propria varianta pentru suspensie, frane sau chiar pachet aerodinamic.

Tinand insa cont ca avem de-a face cu o limuzina de lux, mult mai importanta in cazul de fata este lista cu dotari disponibile. Care, slava Domnului!, nu duce lipsa de nimic, oferind de la banala tapiterie din piele pana la mult ravnitele scaune individuale cu masaj si nu numai.

BMW M760Li xDriveBMW M760Li xDrive

BMW M760Li xDrive

Revenind acum la pretul modelului bavarez pentru piata auto din Statele Unite ale Americii, incepem prin a preciza ca el porneste de la 153.800 de dolari si continuam prin a specifica ca este cel mai mic atunci cand vine vorba despre un sedan V12.

Nu de alta, dar Mercedes cere pentru al sau S600 o suma minima de 170.750 de dolari, in timp ce Audi... ei bine, Audi nu comercializeaza peste Ocean faimosul A8 W12 din motive care ne scapa la acest moment.

BMW M760Li xDrive

BMW M760Li xDrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze BMW M760Li xDrive
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2016