Credeai ca e o adevarata placere sa-l privesti de-afara? Stai sa vezi cum arata interiorul noului automobil german!

Credeai ca e o adevarata placere sa-l privesti de-afara? Stai sa vezi cum arata interiorul noului automobil german!
  • Primul break din istoria Porsche a debutat oficia in 2017
  • Noul Panamera Sport Turismo arata pur si simplu demential
  • Cumparatorul va avea de ales din motoare cu pana la 670 CP
Distribuie pe Facebook

Si mai impresionanta este insa gama de motorizari, clientii avand la dispozitie sisteme de propulsie cu pana la 680 CP sub capota.

Modul in care designerii au redesenat caroseria in cinci portiere, inlocuirea butoanelor fizice de la nivelul panoului de bord cu unele tactile sau disponibilitatea unor propulsoare turbo cu pana la 680 CP sub capota, toate aceste detalii transforma noul Porsche Panamera intr-un automobil greu de trecut cu vedere.

Ce este insa si mai interesant este ca modelul de lux al companiei germane a primit in urma cu aproximativ un an, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Geneva in perioada 9 - 19 martie 2017, si o versiune pe nume Sport Turismo.

Un break, in libera traducere, insa nu orice fel de break, ci unul care combina designul fabulos al caroseriei in cinci portiere cu tehnologiile de ultima de ora de la interior si o gama variata de motorizari, cu pana la 680 CP sub capota evident.

Noul Porsche Panamera Sport Turismo este probabil singurul break din lume cu elemente aerodinamice active si patru scaune individuale, este break-ul cu suspensie adaptiva si directie integrala, este break-ul cu butoane tactile la nivelul panoului de bord si guri de ventilatie reglabile din sistemul de infotainment.

Iar acesta este doar inceputul...

Distribuie pe Facebook
mai multe