Cum arata noul Mercedes S63 AMG

Cum arata noul Mercedes S63 AMG
Oferit momentan in compania a maximum 465 cai putere si 700 Newton-Metri, noul Mercedes S-Class va fi disponibil in urmatoarea perioada si sub forma a (cel putin) doua versiuni de inalta performanta. Cum arata insa viitorul S63 AMG aflam chiar astazi.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in urma cu cateva saptamani bune, ultima generatie a modelului Mercedes S-Class este disponibila actualmente la vanzare in compania a numai trei motorizari, printre care se numara si o versiune V6 turbodiesel de trei litri si 258 cai putere, respectiv o varianta hibrid, ce combina un V6 pe benzina de 3.5 litri si 306 cai putere cu un motor electric de aproximativ 27 cai putere.

Pentru cei care viseaza la un maximum de performanta, limuzina germana poate fi comandata momentan doar sub forma unui model S500, pus in miscare de un propulsor V8 twin-turbo de 4.663 centimetri cubi capabil sa ofere celui aflat la volan nu mai putin de 465 cai putere si 700 Newton-Metri - cifre arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.8 secunde, respectiv o viteza maxima de 250 km/h.

Aceasta situatie se va schimba insa in urmatoarea perioada, atunci cand ultima generatie a modelului Mercedes S-Class va fi oferita spre vanzare si in cel putin doua versiuni de inalta performanta. Prima dintre acestea, noul S63 AMG cu motor V8 bi-turbo de 5.5 litri si cel putin 544 cai putere, ne dezvaluie chiar astazi cateva dintre secretele sale de ordin vizual, doar in scurtul material video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2013