Cum arata noul W Motors Lykan Hypersport, supercarul arab de 750 CP si 3.4 milioane dolari!

Cum arata noul W Motors Lykan Hypersport, supercarul arab de 750 CP si 3.4 milioane dolari!
Primul automobil de inalta performanta din Orientul Mijlociu a fost dezvaluit recent in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Qatar, noul W Motors Lykan Hypersport reusind sa socheze publicul prezent la fata locului nu doar cu designul sau extrem, ci si cu pretul sau SF.
Distribuie pe Facebook

Botezat W Motors Lykan Hypersport, primul supercar din istoria Orientului Mijlociu - ce a fost dezvaluit recent in cadrul Salonului Auto de la Qatar, reuseste sa impresioneze in special datorita aspectului sau SF, ce ne duce cu gandul mai degraba la un concept car decat la un 'simplu' automobil de productie. De asemenea, tot la capitolul impresie puncteaza si numeroasele insertii, respectiv accente de aur, platina si diamant, prezente atat la nivel de interior, cat si la nivel de exterior.

W Motors Lykan Hypersport

Pe plan tehnic, automobilul arab de inalta performanta se poate lauda cu prezenta unui propulsor twin-turbo in sase cilindri, montat central, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 750 cai putere si 1.000 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 2.8 secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, viteza maxima se anunta a fi de aproximativ 395 kilometri pe ora!

W Motors Lykan Hypersport

Si cu toate acestea, cea mai interesanta parte cu privire la noul W Motors Lykan Hypersport nu are de-a face nici cu aspectul estetic, dar nici cu cel tehnic. Cea mai interesanta parte cu privire la noul W Motors Lykan Hypersport are o stransa legatura cu pretul de achizitie, ce se situeaza in jurul fabuloasei sume de... 3.4 milioane de dolari. Din fericire insa pentru cei care vor pune mana pe un astfel de exemplar, doar sapte bucati vor fi fabricate in total.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2013