Cum sa nu-ti doresti asa ceva? O Alfa 156 GTA cu motor de 3.7 litri isi cauta un nou proprietar

Cum sa nu-ti doresti asa ceva? O Alfa 156 GTA cu motor de 3.7 litri isi cauta un nou proprietar
  • O Alfa Romeo 156 GTA din 2004 a fost scoasa la vanzare in Olanda
  • Exemplarul cu pricina are numai 23.792 de kilometri la bord
  • Nota de plata a modelului italian se ridica la 27.500 de euro
Distribuie pe Facebook

In timp ce intreaga lume auto asteapta cu sufletul la gura primele impresii de la volanul noii Alfe Giula QV, internetul ne scoate in cale un 156 GTA aproape nou.

V6 bi-turbo, 510 cai putere si 3.9 secunde pana la 100 km/h. Cu astfel de valori inscrise in cartea tehnica, nici nu este de mirare ca lumea intreaga asteapta cu nerabdare aparitia pe strazi (si in reviste, de ce nu) a noii Alfe Giulia QV.

Inainte insa ca acest lucru sa se intample, internetul ne scoate in cale un 156 GTA Sportwagon aproape nou, care a parcurs de la momentul fabricarii sale - in speta anul 2004, si pana in prezent numai 23.792 de kilometri.

Alfa Romeo 156 GTA de vanzareAlfa Romeo 156 GTA de vanzare

Dupa cum putem observa si in fotografiile atasate articolului in cauza, exemplarul cu pricina se remarca la exterior printr-o caroserie de culoare argintie, contrastata de rosul puternic al etrierelor din dotarea sistemului de franare.

Alaturi de un aer clasic ne intampina inclusiv interiorul automobilului italian de inalta performanta, cele mai multe dintre suprafetele intalnite aici (exceptand consola centrale) fiind finisate in piele sau plastic negre.

Ca si dotari notabile avem urmatoarele: scaune incalzite, climatizare automata, faruri cu xenon, dar si trapa electrica. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici cruise control-ul, airbag-urile multiple sau sistemul electronic de stabilitate.

Alfa Romeo 156 GTA de vanzare

Pentru final am pastrat motorizarea V6 de 3.2 litri si 250 de cai putere care, in cazul dat, propune o serie de modificari sinonime cu un total de 340 CP - mai exact, capacitatea cilindrica a fost crescuta cu 0.5 litri, pana la 3.7 litri.

Livrarea valorilor maxime catre rotile fata se face prin intermediul unei cutii automate cu sase rapoarte, iar acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza cel mai probabil in circa 6.5 secunde. Sau, cine stie, poate chiar mai putin.

Revenind la certitudini, nu ne mai ramane de precizat decat pretul de vanzare al acestei Alfe 156 GTA Sportwagon. Pret care, asa cum precizam si anterior, cateva randuri mai sus, se invarte in jurul sumei de 27.500 de euro.

Alfa Romeo 156 GTA de vanzareAlfa Romeo 156 GTA de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Alfa Romeo 156 GTA de vanzare
mai multe