Cupra a pus pe Formentor motorul de pe Audi RS3. Cum arata in realitate crossover-ul cu forme de coupe si 390 CP sub capota

Cupra a pus pe Formentor motorul de pe Audi RS3. Cum arata in realitate crossover-ul cu forme de coupe si 390 CP sub capota
  • Cupra a pus pe Formentor motorul de pe Audi RS3
  • Cum arata in realitate crossover-ul cu forme de coupe si 390 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.2 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape trei luni - inca din prima parte a anului 2021, cea mai potenta versiune de motorizare a gamei Cupra Formentor stie cum sa impresioneze. Comercializata sub indicativul Formentor VZ5, noua varianta se remarca in special prin sistemul de propulsie.

Intr-o alta ordine de idei, lista atractiilor principale culmineaza cu unitatea I5 turbo de 2.5 litri si provenienta Audi, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Cupra Formentor VZ5Cupra Formentor VZ5

Odata livrata ambelor punti, puterea maxima de aproximativ 390 CP, dupa cum spuneam si anterior, se poate transforma intr-un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in circa 4.2 secunde. Viteza de top este, daca mai trebuia mentionat, limitata electronic la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

Daca vine vorba, in schimb, despre pachetul estetic, noul Cupra Formentor VZ5 se bucura la randul lui de spoilere agresiv stilizate, dar si jante supradimensionate din aliaj, printre multe altele.

Nota de plata a versiunii cu motor I5 turbo de 2.5 litri si provenienta Audi nu este decat un mister la momentul de fata, dar cea mai scumpa varianta pe care clientii o au - in prezent, la dispozitie pleaca de la 46.654 de euro. Cu precizarea ca aceasta nu ofera decat un I4 turbo de doi litri si 310 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2021