Daca ar fi fost un extemporal, PORSCHE ar fi luat nota 10. Primul break al nemtilor e NEBUNIE TOTALA!

Daca ar fi fost un extemporal, PORSCHE ar fi luat nota 10. Primul break al nemtilor e NEBUNIE TOTALA!
  • Primul break din istoria companiei Porsche a debutat oficial in primavara anului trecut
  • Noul Panamera Sport Turismo ofera sisteme de propulsie pe benzina, diesel si hibrid
  • Clientii modelului german vor avea de scos din buzunare sume de cel putin 97.557 euro
Distribuie pe Facebook

Imagineaza-ti ca lucrezi la Porsche, iar seful tau cel mare iti cere intr-o zi sa-i proiectezi un break. Pe care compania sa il poate vinde ulterior cu preturi incepand de la 97.557 de euro.

Cu toate ca ar putea parea greu de crezut la prima vedere, un astfel de scenariu este cat se poate de real. In primavara anului trecut, cu ocazia salonului auto international desfasurat la Geneva intre 9 si 19 martie, germanii prezentau in fata lumii intregi versiunea Panamera Sport Turismo.

Primul break din istoria companiei, modelul cu pricina imprumuta caracteristicile tehnice si estetice ale variantei originale, insa partea posterioara tipica unui shooting brake il face cumva mai atragator. Iar faptul ca ofera, la cerere, patru scaune individuale si o consola centrala care se intinde de-a lungul intregului cockpit, mult mai interesant.

Sub capota, noul Porsche Panamera Sport Turismo gazduieste o larga varietate de motorizari turbo pe benzina si motorina, unele insotite de cate un motor eletric, altele... ei bine, nu chiar. Versiunea de baza vine la pachet alaturi de 330 CP, pe cand modelul de top depaseste dublul acestei valori.

Nu exista niciun fel de eroare, varianta Turbo S E-Hybrid mizand pe un sistem de propusie hibrid cu 680 CP in dreptul puterii maxime. Potrivit informatiilor publicate de compania germana, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza in cazul de fata numai 3.5 secunde, insa parca tot mai captivant suna consumul de carburant: 2.9 litri la 100 km.

Daca aveai pe limba aceasta intrebare, da, noul Porsche Panamera Sport Turismo este in acelasi timp si un tur de forta la nivel tehnologic, printre cele mai interesante numarandu-se si scaunele spate cu reglare electrica, elementele aerodinamice active sau internetul de mare viteza.

Distribuie pe Facebook
mai multe