Daca ar fi pus deoparte banii platiti pe optiuni, acum si-ar fi cumparat un BMW cvadri-turbodiesel

Daca ar fi pus deoparte banii platiti pe optiuni, acum si-ar fi cumparat un BMW cvadri-turbodiesel
  • Noul Ferrari 488 porneste in Marea Britanie de la 184.864 lire
  • Urmatorul exemplar are insa o nota de plata de 264.693 lire
  • Diferenta dintre cele doua suma consta in optiunile bifate
Distribuie pe Facebook

Un client Ferrari din Marea Britanie a ajuns vedeta pe internet dupa ce a platit aproape 80.000 de lire sterline numai pe... optiunile exemplarului 488 GTB proaspat achizitionat.

Echipat cu un V8 twin-turbo de 3.9 litri si 670 CP, noul Ferrari 488 GTB ocupa un loc fruntas in topul celor mai puternice automobile de strada ale planetei.

Supercarul italian este, de altfel, si unul dintre cele mai rapide, sprintul de la 0 la 100 km/h, de exemplu, realizandu-se intr-un timp de doar trei secunde.

Chiar si asa, noul 488 GTB nu inseamna doar putere maxima, acceleratie pana la 100 kilometri pe ora sau viteza de top - care, in cazul de fata, depaseste 330 km/h.

Pe langa toate acestea, supercarul italienilor de la Ferrari mai impresioneaza si prin optiunile oferite sau, mai corect spus, prin pretul optiunilor oferite.

O demonstreaza inclusiv urmatorul 488 GTB care, din 'cauza' catorva detalii din carbon, a ajuns sa coste cu aproape 80.000 lire mai mult decat modelul standard.

Desi, ca sa fim corecti, greu la nota de plata au mai atarnat si accentele interioare de piele / alcantara, respectiv vopseaua in doua culori a caroseriei.

Vorbim insa de 80.000 lire sterline, suma cu care - cel putin in Germania, iti poti cumpara un BMW M550d cu motor cvadri-turbodiesel si cateva optiuni notabile.

Nu ca acest aspect ar mai conta atunci cand iti permiti sa platesti aproape 265.000 lire sterline pentru un Ferrari cu motor in 'numai' opt cilindri...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2017