Daca nu ai bani de Lamborghini Urus, asta e masina ta. Are motor V8 cu doua turbine si 4x4 in standard

Daca nu ai bani de Lamborghini Urus, asta e masina ta. Are motor V8 cu doua turbine si 4x4 in standard
  • Daca nu ai bani de Lamborghini Urus, asta e masina ta
  • Are motor V8 cu doua turbine si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.1 secunde.

Inceputul anului 2024 marcheaza debutul unui nou autoturism de la Audi, celebrul constructor german de automobile publicand - cu numai cateva momente in urma, primele fotografii si informatii oficiale ale impozantului SQ8 Facelift. Disponibil deja spre vanzare, la preturi incepand de la suma de 119.500 de euro, respectivul model isi va intampina viitorii cumparatori alaturi de o unitate twin-turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de 3.996 de centimetri cubi, pe benzina.

Audi SQ8 Facelift - Galerie foto

Audi SQ8 Facelift - Galerie foto

Un total de aproximativ 507 cai putere si 770 de Newton-Metri, livrat ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate cu un numar de opt rapoarte in dotare, completeaza fisa cu specificatii tehnice a produsului cu pricina, mentionat anterior, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze decat 4.1 secunde - se precizeaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei.

Reteta caracteristica extravagantului Audi SQ8 Facelift cuprinde inclusiv o viteza de top limitata la 250 de kilometri pe ora, modelul in cauza bucurandu-se - totodata, si de o suspensie adaptiva, pe aer, cu stabilizare activa. Din meniu nu lipsesc - printre altele, nici discurile de franare uriase, de pana la 400 de milimetri, ori diferentialul sport, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv un sistem de directie integrala, spoilere agresiv stilizate si jante pe 23 de inch, din aliaj usor sculptate.

Exclusivista creatie a companiei din Ingolstadt se mai poate lauda atat cu faruri HD Matrix LED, cat si cu multple elemente confectionate din piele Nappa, cu detalii sub forma de carouri, acesta alaturandu-li-se, important de mentionat, instalatie audio de inalta fidelitate - semnata Bang & Olufsen, scaune echipate cu diferite functii de confort, ceasuri de bord digitale, climatizare cu reglare pe patru zone.

Audi SQ8 Facelift - Galerie foto

Audi SQ8 Facelift - Galerie foto

Audi SQ8 Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (87) Poze Audi SQ8 Facelift - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2024