Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta. Cum arata versiunea cu ampatament marit

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta. Cum arata versiunea cu ampatament marit
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta e masina ta
  • Cum arata versiunea cu ampatament marit
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv patru scaune individuale - despartite de o consola centrala aproape interminabila.

Prezentata publicului larg in urma cu mai putin de jumatate de an - la sfarsitul lui 2021, mult anticipata generatie cu numarul doi a luxoasei masini comercializate de compania Genesis sub denumirea de G90 se vinde, similar concurentilor sai din Germania, in doua versiuni diferite de caroserie. Intr-o alta ordine de idei - pe langa configuratia standard, producatorul sud-coreean isi intampina clienti si alaturi de o varianta cu ampatament marit, ce promite o experienta cu adevarat memorabila.

Mai lunga cu aproape 200 de milimetri, aceasta dispune - dupa cum mentionam si anterior, la inceputul materialului, inclusiv de patru scaune individuale reglabile in toate modurile cu putinta si despartite de o consola centrala alungita.

Seria vestilor bune continua cu tapiteria realizata din piele de calitate superioara - cu accente contrastante si detalii sub forma de carouri, ornamente din lemn masiv si lumini ambientale. Reteta noului Genesis G90 LWB mai cuprinde - printre altele, si portiere actionate electric, respectiva masina oferind insa si un numar de pana la cinci ecrane: unul pentru ceasurile de bord, unul pentru sistemul de infotainment, doua pentru sistemul multimedia, dar si unul instalat la nivelul cotierei spate.

In situatia de fata, propulsia este asigurata de un motor T-GDi cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.5 litri, ce pluseaza cu un compresor electric pentru reducerea lag-ului; din pacate, valorile maxime nu reprezinta decat un mare mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2022