Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 355 de cai, scaune cu masaj si instalatie audio cu 31 de boxe de la Bang & Olufsen

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 355 de cai, scaune cu masaj si instalatie audio cu 31 de boxe de la Bang & Olufsen
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 355 de cai, scaune cu masaj si instalatie audio cu 31 de boxe de la Bang & Olufsen
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu doua displayuri supradimensionate si un set de jante cu diametrul de pana la 21 de inch. Realizate din aliaj usor.

Cea de-a doua jumatate a primaverii curente marcheaza debutul unui nou produs marca Acura, celebra companie japoneza de lux anuntand - in cursul zilei de astazi, lansarea unei variante imbunatatite a modelului MDX. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, in perioada imediat urmatoare, pana la finalul anului 2024, respectiva versiune a gamei oferite special pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi Q7, BMW X5 ori Mercedes GLE se remarca numaidecat prin design-ul impozant al partii frontale, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv celebrele faruri JewelEye LED.

Acura MDX

De asemenea, de la nivelul departamentului exterior nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi, exagera cu absolut nimic, nici prizele masive de aer, aripile laterale conturate atent, care gazduiesc jante de dimensiuni generoase, spoilerul spate acompaniat de o evacuare cvadrupla - acestora alaturandu-li-se, la interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, o pereche de ecrane uriase, cu diagonala de pana la 12.3". Scaunele actionate electric, cu functii de incalzire, racire si masaj, tapiteria confectioanta din piele perforata, afisajul pe parbriz, climatizarea cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii, sistemul audio de inalta fidelitate - cu 31 de difuzoare Bang & Olufsen, completeaza pachetul premium.

Insotita de o lungime de aproximativ 5.039 de milimetri si un ampatament de circa 2.89 metri, dupa cate se precizeaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic, cea mai recenta iteratie a SUV-ului comercializat de Acura sub denumirea de MDX isi va intampina cumparatorii in doua versiuni diferite de motorizare, varianta de baza a japonezei concepute special pentru a concura impotriva unor nume precum BMW X5 beneficiind de un propulsor V6 aspirat de 3.471 de centimetri cubi - cu o putere de 290 CP. De o unitate cu sase cilindri in V - dar turbo, cu capacitatea de 3.0 litri si 355 de cai putere, dispune si varful de gama.

Livrarea valorilor mentionate anterior catre roti se va face - de fiecare data, printr-o transmisie automata in zece trepte, configuratia de top bucurandu-se, in standard, si de tractiunea integrala Super Handling All-Wheel Drive. Astfel, eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu acceleratia la podea, intr-un interval de sub 6.0 secunde, in timp ce viteza de top nu va depasi, din cauza anvelopelor, 180 de kilometri pe ora, dar aceasta situatie nu a impedicat montarea unor discuri de franare produse de legendara companie Brembo.

Acura MDX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Acura MDX
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2024