Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele poze oficiale

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Compania producatoare a publicat acum primele poze oficiale
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Compania producatoare a publicat acum primele poze oficiale
Distribuie pe Facebook

O tapiterie din piele fina, cu detalii contrastante, si un sistem audio de top, ce poarta semnatura specialistlor McIntosh, se numara printre principalele elemente de atractie.

Anuntata in urma cu aproape sase luni, chiar la inceputul toamnei anului trecut, atunci cand a fost prezentata versiunea concept, noua nava amiral a marcii Jeep se apropie cu pasi mari si repezi de mult anticipatul sau debut oficial. Scurt si direct la subiect, varianta de serie a prototipului Grand Wagoneer va debuta fix saptamana aceasta.

Proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Lincoln Navigator, dar si Cadillac Escalade, Mercedes GLS ori BMW X7, respectiva masina pare sa fi pregatit o grila cromata la nivelul partii frontale, plus un set de faruri inteligente, dupa cum se observa in ultimele imagini teaser.

De asemenea, aceeasi serie de fotografii mai scoate la iveala si o tapiterie din piele fina, partial perforata, cu detalii contrastante si cusaturi hexagonale. Vestile bune nu se opresc insa aici, noul Jeep Grand Wagoneer urmand a-si intampina clientii si alaturi de un sistem audio de inalta fidelitate, pus la punct de specialistii companiei McIntosh.

Gama de motorizari reprezinta, la momentul de fata, cel mai mare mister al masinii proiectate pentru a concura impotriva unor nume precum Lincoln Navigator, dar si Cadillac Escalade, Mercedes GLS ori BMW X7, conceptul lansat in septembrie 2020 oferind o motorizare PHEV, daca mai conteaza.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2021