Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA

Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7, asta e masina TA
  • Daca nu vrei s-auzi de X5 sau Q7...
  • ... asta e masina TA
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu sase cilindri si doua turbine livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 375 de cai.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, prima generatie a masinii comercializate de compania Genesis sub numele de GV80 a primit de curand, zilele acestea, o noua versiune de top. Destinata exclusiv pietei din SUA, varianta oferita de producatorul asiatic sub indicativul Prestige Signature nu va fi disponibila decat in doua nuante exterioare, ambele cu finisare mata: alb sau gri.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, clientii nu vor avea la dispozitie, dupa cate se precizeaza si intr-un comunicat de presa, decat o tapiterie realizata dintr-o piele Nappa de culoare neagra si insotita de lemn cu finisare mata.

Genesis GV80 Prestige Signature

Acompaniata de o nota de plata ce porneste de la suma de 77.200 de dolari, noua varianta Genesis GV80 Prestige Signature se mai poate lauda, inutil de mentionat, si cu o dotare standard extrem de generoasa. Ce cuprinde inclusiv faruri si stopuri Full-LED, senzori de parcare fata si spate si, mai important decat atat, patru scaune individuale cu actionare electrica, dar si incalzire si ventilatie.

Respectiva versiune isi va mai intampina cumparatorii si alaturi de instalatie audio cu 21 de difuzoare de la Lexicon, de ceasuri de bord digitale cu mod de afisare 3D, de trapa panoramica, afisaj pe parbriz, lumini ambientale etc.

Vanduta intr-un numar limitat de unitati, aceeasi masina botezata de Genesis GV80 Prestige Signature a mai pregatit si o motorizare de top: un V6 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 3.5 litri. Ce apeleaza la serviciile unei transmisii automate in opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 375 de cai putere, asa cum afirmam si in primele randuri ale materialului.

Genesis GV80 Prestige Signature

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Genesis GV80 Prestige Signature
mai multe