Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Un propulsor cu 12 cilindri in V si o putere maxima de aproximativ 685 de cai completeaza perfect lista - ce lasa impresia ca nu se mai termina, modificarilor prezente la nivelul departamentului exterior.

Se remarca numaidecat prin nuanta superba de negru - care straluceste asemenea unui diamant, insa nici dunga fina de culoare portocalie sau spoilerele fata si spate agresiv stilizate - ce compun, alaturi de aripile laterale proeminente si alte piese de caroseriei la fel de impozante, celebrul pachet Overdose de la Novitec, nu ar trebui sa treaca neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Oferit in schimbul unei sume de 833.000 de euro, acelasi impresionant Rolls-Royce Cullinan se mai poate lauda - printre altele, si cu un set de jante forjate ce masoara 24 de inch, dar si cu o suspensie mai joasa cu circa 40 de milimetri.

Rolls-Royce Cullinan de vanzare

Rolls-Royce Cullinan de vanzare

Exclusivista masina cu cinci portiere - care nu a parcurs decat 100 de kilometri de la momentul asamblarii sale si pana in prezent, isi va intampina pasagerii inclusiv in compania unei tapiterii dintr-o piele portocalie - partial perforata si cu unele detalii in negru. Din peisaj nu lipsesc insa nici scaunele fata multifunctionale sau bancheta spate cu locudi individuale, despartite de o consola centrala supradimensionata.

Meniul disponibil continua, mai mult sau mai putin surprinzator, si cu o pereche de display-uri retractabile, cu un plafon instelat, o instalatie audio de inalta fidelitate si un compartiment refrigerator - unde stau paharele de sampanie.

Pe langa noul pachet aerodinamic si - totodata, jantele uriase proaspat aparute in peisaj, specialistii Novitec sunt vinovati inclusiv de puterea maxima de 685 de cai a motorizarii cu doua turbine si capacitatea de 6.75 litri pe care producatorul britanic a instalat-o sub capota. Aceasta valoare este sinonima cu o crestere de aproximativ 114 cai comparativ cu specificatiile versiunii standard - ce ofera doar 571 de cai.

Rolls-Royce Cullinan de vanzare

Rolls-Royce Cullinan de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Rolls-Royce Cullinan de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2022