Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

O putere maxima de circa 900 de cai si - mult mai important decat atat, un cuplu astronomic, de pana la 1.100 de Newton-Metri, completeaza perfect exclusivista lista a ingredientelor ce compun reteta vizuala.

Se remarca numaidecat prin vopseaua extrem de speciala - unde albul de la nivelul partii frontale se transforma, treptat, intr-o nuanta inchisa de negru, insa adevarul este ca nici nenumaratele elemente de caroserie realizate din carbon forjat nu vor trece complet neobservate. Dimpotriva, am putea spune - si nu am gresi cu nimic.

Mansory Venatus Evo S "One of Ten"

Mansory Venatus Evo S "One of Ten"

Prezentata publicului larg sub denumirea de Mansory Venatus Evo S "One of Ten", aceeasi opulenta creatie disponibila in numai zece bucati a mai pregatit - pe langa spoilerele agresiv stilizate, insotite de prize supradimensionate de aer, ornamente mai ascutite decat lama unui cutit japonez, respectiv un difuzor masiv si o evacuare cvadrupla, inclusiv jante din aliaj cu un diametru nefiresc de mare, de 24 de inch.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, seria atractiilor principale cuprinde volan multifunctional cu design in trei spite si tapiterie din piele in doua culori, extrem de interesant executata: scaunele de pe dreapta sunt galbene, scaunele de pe stanga sunt albe. O alta noutate consta in butonul de pornire - mutat la nivel de plafon.

Lista transformarilor spectaculoase continua sub capota - unde celebrul propulsor cu opt cilindri in V, cu doua turbine uriase si capacitatea de patru litri a primit toate imbunatatirile necesare unor valori maxime sinonime cu 900 de cai putere si 1.100 de Newton-Metri, de unde un timp de numai 2.9 secunde pentru proba 0 - 100 de kilometri pe ora, respectiv o viteza de top care depaeste, cu putin, 320 km/h.

Mansory Venatus Evo S "One of Ten"

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mansory Venatus Evo S "One of Ten"
mai multe