Dai un ban, dar stai in fata. Cum se livreaza un Bugatti Chiron si cat de rapida e masina de 1500 CP

Dai un ban, dar stai in fata. Cum se livreaza un Bugatti Chiron si cat de rapida e masina de 1500 CP
  • Bugatti a lansat noul Chiron la Geneva, in 2016
  • Modelul cu motor W16 ofera acum 1.500 de cai putere
  • Productia va fi limitata la numai 500 de exemplare
Distribuie pe Facebook

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, urmatorul material video ne arata inclusiv ce alte automobile conduce o persoana care isi permite un Bugatti Chiron.

Cu noul Bugatti Chiron am facut cunostinta inca din primavara anului trecut, insa abia in aceasta toamna oficialii companiei din Molsheim au dezvaluit performantele exacte ale masinii de 1.500 CP.

Dupa cum precizam si in urma cu aproximativ trei saptamani, cu pedala de acceleratie la podea, urmasul modelului Veyron are nevoie de numai 2.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Sprintul de la 0 la 200 km/h dureaza doar 6.1 secunde, mai afirma oficialii companiei Bugatti, pe cand ecuatia 0 - 300 km/h isi gaseste rezolvarea dupa aproximativ 13.1 secunde, in cazul in care te intrebai.

Noul Chiron se mai poate lauda, de asemenea, si cu recordul la categoria 'cel mai automobil de serie din intreaga lume la proba 0 - 400 - 0 km/h', proba pe care finalizat-o intr-un timp de 41.96 secunde.

Lasand deoparte performantele masinii de 1.500 CP din Molsheim, te-ai intrebat vreodata cum este aceasta livrata sau ce alte modele conduc persoanele care isi permit un astfel de produs?

Inclusiv intrebarile de mai sus au raspunsuri extrem de interesante, urmatorul material video surprinzand totodata si cat de rapid este noul Bugatti Chiron in comparatie cu o sportiva 'normala', de 575 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2017