Dai un ban, dar stai in fata. Dotarile incredibile pe care le ofera noua masina 4x4 de 125.000 de dolari

Dai un ban, dar stai in fata. Dotarile incredibile pe care le ofera noua masina 4x4 de 125.000 de dolari
  • Acest Range Rover cu ampatament marit costa 125.000 de dolari
  • Modelul britanic ascunde sub capota un motor V8 de 500+ CP
  • Pasagerii se bucura la interior de numeroase dotari de lux
Distribuie pe Facebook

Multi l-au comparat cu un Mercedes S-Class si nu au fost deloc departe de adevar. In versiunea cu ampatament marit, noul Range Rover... nu prea stie ce inseamna acela rival.

Porneste de la 88.000 de dolari, insa poate ajunge sa coste chiar si cu 50% mai mult. La fel se poate spune, de altfel, si despre acest Range Rover de ultima generatie, al carui pret de vanzare se ridica la 125.000 de dolari.

O avere la prima vedere, dar suma este pe deplin justificata. Pana la urma urmei vorbim despre versiunea cu ampatament marit (LWB), echipata cu propulsorul V8 supercharged de cinci litri si peste 500 de cai putere.

Nu performantele tehnice sunt cele care impresioneaza in cazul de fata, ci dotarile disponibile. Scaunele cu reglare electrica si functie de memorare a pozitiei sau trapa panoramica sunt doar cateva exemple in acest sens.

Cutia automata cu opt rapoarte, suspensia pe aer si nelipsitele insertii din piele fina completeaza lista echipamentelor standard. Alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala si o instalatie audio de inalta fidelitate.

Un alt element principal de atractie in cazul acestui Range Rover cu ampatament marit il reprezinta tehnologia 10" Touch Pro Duo. Vorbim, mai precis, despre doua display-uri tactile cu diagonala de zece inch fiecare...

... care inlocuiesc butoanele traditionale de la nivelul consolei centrale. Astfel, comenzile climatizarii, anumite functii ale scaunelor, dar si radio-ul, navigatia s.a.m.d pot fi reglate prin simpla apasare a unui ecran.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2018