De la masina la pictura: Transformarea unui Ferrari FF in opera de arta

De la masina la pictura: Transformarea unui Ferrari FF in opera de arta
  • Ferrari of Fort Lauderdale se lauda cu un Ferrari FF unicat
  • Proiectul poarta semnatura artistului francez Duaiv
  • Modificarile speciale vizeaza exclusiv aspectul exterior
Distribuie pe Facebook

Nu exista nici un fel de dubiu. Cu o silueta tipica autoturismelor shooting brake, noul FF ocupa un loc fruntas in topul celor mai nonconformiste Ferrari-uri. Unul dintre clientii supercarului italian si-a dorit insa ceva mai mult de la exemplarul sau, motiv pentru care e apelat la talentul si inspiratia artistului Duaiv. Nascut in anul 1952, francezul nu este deloc strain de astfel de provocari, una dintre recentele sale creatii avand la baza maretul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster.

Detii un Ferrari FF si cauti diverse metode prin care sa-l imbunatatesti? Optiuni ar fi destule, industria tuningului asteptand cu nerabdare telefonul tau. Daca esti insa in cautarea unui rezultat final cu adevarat unic, ei bine... se pare ca va trebui sa apelezi in alta parte.

De exemplu, unul dintre numerosii clienti ai supercarului italian a apelat la talentul si creativitatea artistului Duaiv. Si bine a facut, "angajarea" francezului dovedindu-se o investitie mai mult decat inspirata. Cel putin din punctul nostru de vedere.

In comparatie cu exteriorul "pictat" in intregime, interiorul automobilului din Maranello a scapat complet neatins, combinatiei de albastru si galben alaturandu-se, ce-i drept, o serie de logo-uri speciale, aplicate la nivelul tetierelor.

Ferrari FF by DuaivFerrari FF by Duaiv

Ferrari FF by Duaiv

Cum modificarile de ordin tehnic lipsesc cu desavarsire din peisaj, tinem sa reamintim ca noul Ferrari FF este animat de o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de 6.262 centimetri cubi.

Dupa cum anuntam si initial, valorile maxime - care numara un total de 660 cai putere si 683 Newton-Metri - sunt livrate tuturor celor patru roti, prin intermediul unei transmisii cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Asadar, primii 100 km/h vin dupa numai 3.7 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in aproximativ 11 secunde. Viteza maxima? Nici mai mult, nici mai putin de 335 kilometri pe ora.

Drept urmare, concluziile sunt cate se poate de clare: proiectul Ferrari FF by Duaiv concureaza cu mari sanse de reusita la obtinerea titlului de cea mai rapida pictura din lume!

Ferrari FF by Duaiv

Ferrari FF by Duaiv

Ferrari FF by Duaiv

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Ferrari FF by Duaiv
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2014