De pe vremea cand BMW facea cele mai frumoase masini de pe strazi: acest M3 din 2003 are doar 44.000 KM la bord si e de vanzare

  • Un american si-a scos la licitatie vechiul BMW M3 Convertible
  • Masina din 2003 nu are decat 44.000 de kilometri la bord
  • Cea mai mare suma oferita pana acum a fost de 22.500 de dolari
Distribuie pe Facebook

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici plafonul retractabil din material textil sau scaunele fata cu actionare electrica si functie de incalzire.

Unul dintre cele (aparent) numai 37 de exemplare M3 E46 Convertible finisate in nuanta BMW Individual Dakar Yellow II a fost scos la vanzare in SUA, pe celebra platforma de licitatii Bring a Trailer. Fabricata in cursul anului 2003, superba masina cu plafon retractabil din material textil nu a parcurs decat 44.000 de kilometri pana la momentul de fata.

BMW M3 Convertible de vanzare

BMW M3 Convertible de vanzare

Conform anuntului publicat recent, meniul disponibil in cazul de fata cuprinde inclusiv climatizare automata, scaune fata cu actionare electrica, plus functii de incalzire si memorare a pozitiei, tapiterie realizata din piele de culoare neagra, faruri cu tehnologie bi-xenon, senzori de parcare, sistem audio Harman-Kardon.

In ceea ce priveste pachetul tehnic, respectivul BMW M3 impresioneaza in special prin motorul de sub capota, evident: un benzinar aspirat cu sase cilindri in linie, de 3.2 litri si aproximativ 333 de cai putere. Asa cum reiese inclusiv din fotografiile de pe celebra platforma de licitatii Bring a Trailer, masina din 2003 beneficiaza de controversata cutie SMG.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur aspect de precizat: cea mai mare suma oferita pana la momentul de fata - cu circa patru zile ramase pana la incheierea vanzarii - pentru decapotabila care se mai bucura si de jante forjate pe 19 inch sau tractiune spate cu diferential LSD se ridica la 22.500 de dolari.

BMW M3 Convertible de vanzare

BMW M3 Convertible de vanzare

BMW M3 Convertible de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (121) Poze BMW M3 Convertible de vanzare
mai multe