Desfasurare de forte in stilul BUGATTI. In poza asta sunt 33 de milioane de euro si aproape 10.000 CP

  • Cele mai scumpe si rare modele
  • Toate sase costa 33.15 milioane de euro
  • Impreuna au aproape 10.000 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a organizat o expozitie unica la cartierul sau general din Molsheim. Aceasta a inclus cele mai scumpe si deosebite 6 modele construite recent.

Pandemia de coronavirus a paralizat industria auto, tot mai multi constructori anuntand oprirea productiei pe o perioada nedeterminata.

Ca tot au mai mult timp liber, francezii de la Bugatti s-au gandit ca este un moment numai bun pentru o expozitie unica organizata fix in fata Chateau St. Jean, cartierul lor general din Molsheim.

Expozitie Bugatti

Desfasurarea de forte a strans laolalta, pentru prima data, cele mai scumpe si deosebite modele Bugatti, nu ca un Chiron simplu ar fi o masina obisnuita. Dar in acest caz vorbim de modele precum Centodieci, Divo, La Voiture Noire, Chiron Sport, Chiron Pur Sport sau Chiron Super Sport 300+.

Expozitie Bugatti

In cifre, asta inseamna aproape 10.000 de cai putere si putin peste 33 de milioane de euro intr-o singura imagine.

Expozitie Bugatti

Din punct de vedere al pretului, niciuna nu se apropie de La Voiture Noire, considerata a fi cea mai scumpa masina noua din istoria auto. Proiectul unicat, inspirat de legendarul Type 57 SC Atlantic, costa 16.7 milioane de euro iar clientul care l-a comandat este inca necunoscut.

Expozitie Bugatti

Urmatorul, in ordinea pretului, este Centodieci cu 8 milioane de euro. Productia super masinii cu 1.600 de cai putere este limitata la doar 10 exemplare si este un omagiu adus celebrului EB 110.

Expozitie Bugatti

Expozitie Bugatti

Podiumul celor mai scumpe modele Bugatti este completat de Divo. Acesta va fi replicat in 40 de exemplare si fiecare costa cel putin 5 milioane de euro.

Expozitie Bugatti

Expozitie Bugatti

Daca vorbim strict de performante, Chiron Super Sport 300+ castiga detasat. Caroseria optimizata si motorul de 1.600 de cai putere i-au permis acesteia sa atinga incredibila viteza de 490.48 km/h, devenind astfel prima masina din istorie care sparge bariera celor 300 mph.

Expozitie Bugatti

Expozitie Bugatti

Expozitie Bugatti

Expozitie Bugatti

Expozitie Bugatti

Expozitie Bugatti

Bugatti va construi 30 de exemplare, iar livrarile sunt programate pentru mijlocul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Expozitie Bugatti
mai multe