Dodge Challenger Hellcat soseste in Europa cu un pret nesimtit

Dodge Challenger Hellcat soseste in Europa cu un pret nesimtit
  • GeigerCars aduce in Europa noul Dodge Challenger Hellcat
  • Compania germana cere un pret minim de 86.000 de euro
  • Modelul american ofera in schimb un V8 de 707 cai putere
Distribuie pe Facebook

Onoarea de a detine cel mai puternic muscle-car al planetei vine cu un pret pe masura pentru europeni, clientii de pe Batranul Continent fiind nevoiti sa plateasca peste 86.000 de euro pentru a se bucura de serviciile noului Dodge Challenger Hellcat.

Dupa luni intregi de asteptare, cel mai puternic muscle car al planetei a ajuns intr-un final si in Europa. Clientii de pe Batranul Continent nu au insa nici un motiv real de bucurie.

Noul Challenger SRT Hellcat NU este adus oficial de Dodge, de acest lucru ocupandu-se specialistii din cadrul companiei GeigerCars - situatie care se reflecta pe deplin in pretul de achizitie.

Dodge Challenger SRT Hellcat by GeigerCars

Altfel spus, spre deosebire de americani, care platesc de la 59.995 dolari, europenii dornici de senzatii tari vor avea de scos din buzunar o suma minima de 86.000 de euro.

Despre noul Dodge Challenger SRT Hellcat

Prezentat in premiera mondiala la mijlocul anului trecut, modelul Dodge Challeger SRT Hellcat a reusit sa impresioneze intreaga industrie auto cu specificatiile sale de ordin tehnic.

Animat de un V8 dotat cu compresor mecanic si capacitate cilindrica de 6.2 litri, extremul muscle car de peste Ocean dispune de un total de 707 CP, in timp ce cuplul motor numara peste 880 Nm.

De livrarea valorilor maxime catre puntea spate se ocupa fie o transmisie manuala cu sase rapoarte, fie o cutie automata cu opt rapoarte, pachetul mecanic continuand cu suspensia ajustabila si sistemul de franare Brembo.

Dodge Challenger SRT Hellcat by GeigerCars

Dodge Challenger SRT Hellcat by GeigerCars

In ceea ce priveste departamentul vizual, americanul Dodge Challeger SRT Hellcat se distinge prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, carora li se alatura atat o capota ventilata a motorului, cat si un eleron posterior proeminente, plus jante forjate pe 20 inch.

Asta la nivel de exterior. La nivel de interior, cel mai puternic muscle car al planetei a fost accesorizat cu numeroase dotari premium, precum scaune sport incalizate si racite, ecran tactil cu diagonala de 8.4 inch sau sistem audio de inalta fidelitate.

86.000 de alternative

86.000 de euro nu sunt deloc bani putini, astfel ca cei aflati in cautarea unui automobil sport au la dispozitie numeroase optiuni. Inclusiv un BMW M4 Coupe sau noul Porsche Cayman GT4. Depinde doar de ce anume isi doreste fiecare, noul Dodge Challeger SRT Hellcat ramanand alegerea perfecta pentru cei care pun accentul exclusiv pe putere.

Dodge Challenger SRT Hellcat by GeigerCars

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Dodge Challenger SRT Hellcat by GeigerCars
mai multe