Dragi copii, stimati parinti si bunici, acesta este noul Lamborghini Aventador LP700-4!

Dragi copii, stimati parinti si bunici, acesta este noul Lamborghini Aventador LP700-4!
Poate parea greu de crezut, chiar socant pe alaturi, insa o publicatie auto din Croatia a avut curajul de a lansa pe internet prima fotografie oficiala cu noul Lamborghini Aventador LP700-4 - cu doar o saptamana inainte de debutul oficial al supercarului. Furiosi pana peste cap, italienii din Sant'Agata Bolognese sunt acum nevoiti sa soseasca rapid cu intregul dosar de presa.
Distribuie pe Facebook

Pe cat de incitant suna ideea de a admira viitorul Lamborghini Aventador LP700-4 in toata splendoarea sa, dupa atata durere si suferinta cauzate de neincetatele zvonuri si fotografii spion, unghiul din care a fost realizata aceasta imagine nu ne dezvaluie foarte multe detalii. Chiar si asa, putem afirma cu usurinta ca succesorul lui Murcielago este fara doar si poate un adevarat Lamborghini, preia o serie de inspiratii de la extremul Reventon si se prezinta intr-o noua nuanta incitanta, botezata Arancio Argos.


In ceea ce priveste partea tehnica, Lamborghini Aventador LP700-4 si-a dezvaluit deja toate secretele. Asadar, in cazul in care ai uitat cu ce se mananca viitorul supercar italian, reamintim acum si aici doar o mica parte din ingredientele magice: structura monococa din fibra de carbon, sistem de franare cu discuri carbon-ceramice, suspensie de tip pushrod si, piesa de rezistenta, un motor V12 de 6.5 litri si 700 CP cuplat la o transmisie in sapte trepte - combinatie capabila sa propulseze noul taur din Sant'Agata Bolognese pana la 350 km/h. Asta dupa ce accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 2.9 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe